Hatapf píše:
Dobry vecer, tak zuby su v poriadku podla zubarky..v sobotu som si robil ocistu criev slanou vodou, tak isto nos (podla vasich navodov) citim sa omnoho lepsie, dychanie cez nos sa ale nezlepsilo, jedna nos. dierka je stale zapchata a ja neviem preco, cepy na mandliach sa stale objavuju a zapach z ust tak isto zostal, zapach ide vzdy z tej strany ust kde je upchata nosna diera, pritom na rengene som mal dutiny cistucke, takze uz mi len tie mandle zostali, myslim si, ze tam zije dajaka haved co sposobuje ten zapach, dalsia vec na skusku ktoru si zaobstaram bude Lugolov roztok, myslite, ze da do poriadku aj mandle vo velmi velmi zlom stave? jedna je na tom este celkom pekne ale druha pripomina zhnitu slivku, a este sa chcem opytat trocha mimo, co je dobre na krce? konkretne v nohach, som sportovec(futbal) a v poslednych zapasoch ma chytali po hodine behania strasne krce, moj trener mi odporucil horcik, je to ucinne?
Ten jod bych urcite vyzkousela, ja na jod nedam dopustit. Udelej si roztok a kloktej si, nebo si tim potirej mandle, vytirej si tim i nos (treba namotanou tycinkou, co je do usi). A sem tam si vykloktej i peroxidem vodiku (ja mam 3%, ale jeste si ho trosku redim vodou, protoze me dela zle na jeden zub, kde mam asi ponicenou sklovinu).
Krece muzes mit z nedostatku horciku, ale chce to mit taky srovnany sodik-draslik, nekdy je potreba dodat ale taky vapnik (takze k tomu zaroven i D3) ...to byl nedavno muj pripad. Po 30 dennim pustovani jsem na to nemohla delsi dobu prijit, chytaly me krece do prstu a do palcu na obou nohou, nastesti nastridacku, nikdy ne zaroven, to by me asi kleplo. Bylo to bolestive, ale zaroven hodne legracni. Vsechny prsty, vcetne palce se me stacely na levou stranu, ja jsem se je snazila rovnat, protoze kdyz jsem je srovnala,
bolest povolovala, ale jakmile jsem je zase pustila, stocily se okamzite doleva a ja jsem videla, jak se stale hybou, jako nohy nejakeho brouka.

Pak jsem prisla na to, ze kdyz jsem si stoupla na spicky, okamzite to prestalo.