Wotta píše:
Dobrý den Pane Jardo a i ostatní.
Je mi 36 let a onemocněl jsem angiopatii očí.
S nemocí bojují víceméně půl roku. Nejdříve se nemoc projevila jako otok na sítnici pravého oka . Dostal jsem kapky yelox a prášky aescin teva. Kapal jsem cca 2 měsíce ale bez účinku...po dvou měsících mě bylo sděleno že nemoc je nevyléčitelná a končí slepotou.Psychika vzala za své a otok se objevil i v levém oku. Nemoc v této fázi byla nazvána centrální serozni chorenopatie. Po této diagnóze jsem hledal alternativní léčbu- a našel. Zakoupil jsem vše potřebné na 2 měsíční terapii která se zamerovala na detoxikacni střev a následně jater a poté dodání velkého množství antioxidantu a vitamínů do těla. Samozřejmě jsem měl i upravený jídelníček který byl vegansky. Po terapii otoky opravdu ustoupili a pro oční doktorku jsem byl vpodstatě vyléčený. Jenomže v očích jsem stále viděl trochu rozmazaně a jakekoliv světelné body jsou velmi nepříjemné a to je právě rozvíjející angiopatie která je systémovým onemocněním. Tato nemoc se postihuje např také diabetiky nebo lidi s vysokým krevním tlakem. Já nejsem ani jeden případ. Myslím si že u mě se nemoc rozvinula z důvodu toxicity organismu. 1. Špatný civilizovaný životní styl. 2.práce která také moc nepřidá (práce s oleji do vozidel atd)
Celkem pravidelně sportuji. Snažím se dodržovat životosprávu
Maso jim pouze 2x týdne a pouze kuřecí,ryby,králík.
Převažuje čerstvá zelenina a ovoce,semínka,ořechy.
Každý den si dělám zeleninové šťávy.
Jediné kde si myslím je problém je duchovní záležitost.
Nějak se nedokážu s nemocí smířit nějak na to pořád myslím.pocituji neustále ppdprahovy stres.kdyz usínám tak mě probouzí záškuby které vystřelují do celého těla.probouzim se pravidelně ve 3 ráno a pak již nedokážu plnohodnotně usnout. Díky stresu se nemoc samozřejmě více zhoršuje.Je to zamotany kruh.Jeste se objednám na další vyšetření jako je endokrynolog a celkově Interní vyšetření. Nemá někdo podobnou zkušenost s touto nemocí která vede k oslepnutí? Vyléčil toto někdo?
Díky za jakoukoliv reakci.
Pokud jde o stravu kuře pokud není vyloženě domácí bych nejedl, jde snadno kontaminovat, raději krůta, nebo kachna. Jinak vše naznačuje nějaký stupeň adrenální únavy tedy bych se určitě začal hrabat v hormonech a je nutné je srovnat do normálu. Velký problém je při takovémto zdravotním stavu zhoršený stav jater, což bych si dovolil tvrdit že máte a je tedy třeba se zaměřit na co nejlepší stav jater jaký jen lze docílit. Pochopitelně vše dosti souvisí s psychikou, tedy procházky, dobrá strava, maximum spánku a hlavně žádné nervy. Kupte si týdenní pobyt v Chánově, tamní obyvatelstvo žije z tohoto pohledu celkem správně a je co se od nich učit. Jinak mě klidně zavolejte a probereme možnosti.