sony píše:
dobrý den. už dlouhou dobu sem unavený a to dosti, zmůže mě i běžná činnost, jako je třeba nakupování. sem úplně bez energie, bez zájmu o cokoliv, mám špatnou náladu. špatně spím, ráno sem unavenější než večer. občas špatně dýchám, jako bych se nemohl nadechnout. vždycky najdu NĚCO, co mi pomůže, vždy ale jen krátkodobě. první co mi pomohlo bylo začít pít teplou vodu. potom mě neskutečně nakopla voda s citronem. pak lněný olej, ten mě nabil až neskutečně a asi týden sem byl jako znovuzrozený. pomohl i jablečný ocet. vždy to mělo tenhle efekt: byl sem unavený a četbou internetu sem dospěl k tomu, že vyzkouším třeba lněný olej. následoval nával energie, problémy s čímkoliv byly pryč. nemusel sem jíst, nemusel sem spát, měl sem tolik energie, že sem mohl jít na dvě hodiny do posilovny, pak běhat a pak dvanáct hodin makat a stejně sem se cítil skvěle. tenhle stav vydržel zhruba týden, pak následoval pozvolný pád a návrat tam kde sem byl. tak to bylo s citronem, s jablečným octem, se vším co sem jmenoval. volal sem panu jardovi. ten se mě zeptal co jím a poradil mi SCD Dietu. výsledek byl neskutečný, asi 12 dní sem se cítil jako už dlouho ne - po únavě a špatné náladě nebyla ani stopa. bylo mi skvěle. neskutečný příliv energie. takže sem byl toho názoru, že je to trefa - přemnožená kvasinka, která ve mě produkuje acetaldehyd, následkem čehož sem přiotrávený. od té doby uplynul asi týden a ačkoliv scd dietu stále držím, sem zas tam kde sem byl, sem prostě zase unavený jako pes. jím maso, jím ovoce a zeleninu, občas ořechy. naprosto sem vynechal rýži, brambory, pečivo, těstoviny, sladkosti. JAK JE MOŽNÉ, ŽE TO FUNGOVALO, ALE UŽ NE???? díky...
Tak je otázka zda to fungovalo samo od sebe, nebo v kombinaci s vírou, která se nyní vytratila. Jak vám správně píše člen martina72 máme v sobě zanesená blbá schémata konání i uvažování a pokud člověk něčemu nevěří, tak to nefunguje i kdyby šlo o kdoví jak úspěšnou metodu, která pomohla skoro každému. Za daných okolností bych asi vyzkoušel metodu EFT, tím se poladí psychika a možná následně i tělo.