Dobrý deň pán Zajíček,
v prvom rade chcem Vám poďakovať za túto internetovú stránku na ktorej je veľa cenných rád. Vážim si to.
Mojim problémom je chronický zápal močového mechúra.
Meriam 175 cm vážim 53 kg a mám 22 rokov. Počas života som mala tieto choroby: toxoplazmóza, chlamýdie (pneumoniae),borelioza(doktor skonštatoval, že ju mám úplne vyliečenú), skolióza (v dolnej časti chrbtice).
Pred 1,5 rokom mi začali bolesti raz pravej nohe a inokedy v ľavej nohe v oblasti bedrových kĺbov kde bolesť vystreľuje ku chodidlu.Nikdy ma neboleli obidve nohy súčasne vždy len jedna.Bolesť som ctila pri každom kroku. Pár krát sa mi stalo, že keď som sa ráno zobudila od bolesti som sa nedokázala ani postaviť. Nedokázala som sama prejsť na WC. V noci som nemohla spať každé pohnutie ukrutne bolelo. Ortopéd na rontgene nič nevidel a asi si myslel, že si vymyšlam lebo jeho vyšetrenie bolo surové, kde som až revala od bolesti, tak silno mi tlačil nohu.Absolvovala som rehabilitaciu: rašelinu a elektroliečbu čo bolesť zmiernilo ale neodstranilo.Stale som sa sťažovala svojmu doktorovi na bolesť ale on s tým nič nerobil. Sama som sa vyžiadala na zistenie s krvi chlamydie, ktore mi nakoniec aj našli spolu s boreliozou. Po dobrani 2 ATB sučasne, mi bolesti na pol roka prešli ale potom sa znovu objavili.Vyžiadala som za k neurologičke kt. si myslela, že mam vyskočenu platničku ale CT chrbtice bolo v poriadku. Keď som teraz spomenula doktorovi, že mam stale bolesti v nohe tak sa mi len zasmial, že to može byť zapaleny povrchovy nerv. (najviac ma tu hneva, že vôbec mi nechcu zistiť pričinu a len mi hodiť nejake lieky ktore MOŽNO zaberu) A chcel mi predpisať nejake lieky na zapal, ktore som odmietla a rozhodla som sa liečiť MMS o ktorom som sa nedavno dozvedela. Vďaka MMS sa mi to zlepšuje a som zvedava či mi to zmizne uplne.
Zapal močoveho mechura mam od Januara tohto roku takže trva mi to skoro už 1 rok. Zopakoval sa mi 6 krát po sebe v priebehu tohto roku som uživala 7 druhov ATB cyplox, biseptol, zinnat..... Po dobrani ATB mi urolog povedal, že mam všetko v poriadku ako ladviny moč. mechur, moč cesty, že pričina ktora to vyvolava su ženske veci, že mam isť ku gynekologičke. Gynekologička mi robila celkovu kontrolu i stery ktore som mala uplne v poriadku a presviedčala ma, že to spôsobuje močový mechur, že mam isť k urologovi. Po zopakovaní zapalu som zas brala ATB Zinnat ktore mi nezabrali a v moči som mala stale enterobaktera + iné baktérie. Doktor ma s tým poslal ku gynekologičke, že to musi byt problem tam, že už ich nieje v moči tak veľa, že sa to tam mohlo dostať z okolia pri močení. Samozrejme, že mi gynekologička robila zas stery ktore boli uplne v poriadku. Tak ma už väbec neliečili. Začala som sa teda liečiť zas sama. Najprv som sa dostala k Starlife a k ich výživovým doplnkom ktoré mi to zmiernili ale neodstránili úplne a aj finančne je to teda dosť náročné.
Môžu mi madle tiež spôsobovať zapal močového mechúra? Pravú mandlu mam dosť napuchnutú s ktorej ide občas aj hnis. Teraz som si začala denne kloktať s MMS.
Potom sa mi k tomuto pridružila mykoza aj ked u gynekologičky som mala všetko v poriadku, palenie v pošve bolo na nevydržanie.Ani sa nemožem čudovať, že ju mam, ked som brala toľko ATB.
Pred pár dňami som sa dostale k tejto stránke ktorá je perfektná, ešte raz za ňu ďakujem. Pochopila som, že musim uplne zmeniť svoj životný štýl. Aj ked cukry, mlieko (na laktozu mam alergiu) som už vylučila pred 9 mesiacmi čo však nestačí.
Začala som doobeda jesť surové ovocie a poobede zeleninu. Prve dni som mala hnačky a za 5 dni takejto stravy som išla 5 kg dole. V nedelu som však znova začala citit silne palenie pri močení. Ledva som sa vymočila, až som plakala od bolesti(zatial najsilnejši zapal močoveho mechura, čo som doposiaľ mala). K doktorovi som nechcela ist lebo zas by mi dal len ATB ktore mi aj tak nezaberaju. Tak som začala uživať MMS po 2 dvoch dňoch sa mi to vyrazne zlepšilo. Užívam 3 kvapky/hodina takto po sebe 8 hodin. Teraz to uživam 4 deň nieje to v poriadku ale možem celkom normalne fungovať. Na WC chodim každu pol hodinu až hodinu, denne pijem 3 - 3, 5 litra vody. V moči mi však stale plavaju take chuchvalčeky asi odumreta koža.
Bojim sa však jesť ovocie a zeleninu v ktorých sa nachádza veľa vitamínu C aby mi to nedeaktivovalo MMS. Aký odstup medzi grepom a MMS by som mala mať?
Ešte mám jednu vec a to ganglion na pravej ruke veľkosti 2 cm x 1 cm spravil sa mi pred 2 mesiacmi raz mi už praskol citila som ako sa mi v ruke rozlieva voda ale znova sa mi tam urobil- taký istý. S čím toto súvisí?
Aké očisty by ste mi doporučili? (bojím sa ich robiť bez porady, aby som nejak nezaťažila močový mechúr)
Ďakujem Vám, že som to sem mohla napísať a teším sa na Vašu skorú odpoveď.

Anička