Alopat píše:
Demyelinizaci a autoimunitní zánět (imunitní reakcí vyvolaný zánět) jsou u tohoto onemocnění schopny zvrátit léky zaměřené na vnitrobuněčné škůdce. Pod označením RS se však může skrývat i jiné onemocnění, např. nedostatek Vitamínu B12 způsobený žaludeční disbiózou + střevní parazitózou.
https://en.wikipedia.org/wiki/Interleukin_17https://msfocus.org/Magazine/Magazine-Items/Diseases-That-Mimic-MSDobrý den,
tak jsem vše řádně přečetl a hned v prvním odkazu o prozánětlivém citokinu jsem se našel. Zhruba od roku 2014 trpím astmatem, sice se mi úspěšně povedlo se Mudrům vyhýbat, ale byl jsem lapen před 9 dny, kdy mi začala tak šlená viroza, která mi zasáhla a měl jsem silný zánět průdušek, tak silný že jsem se dusil a ještě rád jsem navštívil plicní pohotovost v Nemocnici, léčba mi moc nazabrala a chtěli si mě tam nechat, ale nenechal jsem se přesvědčit. Také jsem o tom četl vše možné, různě jsem experimentoval, ale nic mi na asthma nezabralo, Občas jsem si stříkal záchranný sprej a nikam nechodil, ale teď to bylo na umření, přímo v ordinaci jsem vykašlal okolo 1,5dcl hlenu.
Jaterní očisty a klistýry byly u mě svého času velice časté, ale připadalo mi to jako když je nedělám, posun k lepšímu tu nebyl téměř žádný.
A ke druhému odkazu doplním, že s RS mě strašili lékaři již před 23 lety, nic nemohli nalézt a já pomoc vyhledával pouze při atakách nemoci, neb na mě zkoušeli kde co, z počátku mi dávali léky, co berou 80ti letí, na prokrvování mozku a ono nic. To začalo v roce 1994, dignoza přišla o prázdninách v roce 2009 a od té doby docházím do centra a moc nepředpokládám, že by nemoc zaměnili za něco jiného. Mě těch dlouhých 25 let s nemocí, držely potravinové doplňky, kreré jsem celou tu dobu užíval. Mám docela úspěch, po tak dlouhé době být bez viditelného neurologického poškození.
Vit B12 se snažím občas aplikovat injekčně (naposledy 10 injecí přede 2 měsíci), ale po terapii jsem nezaznamenal nějaké zlepšení. Docela velké zmšny pociťuji od té doby, co jsem začal užívat Hořčík 2-3g denně. Nejsem skoro vůbec nervozní, z jakéhokoliv stresu lehce vybruslím a díky té terapii mám skvělý krevní tlak, naposledy mě bylo naměřeno v nemocnici pouze 109/74 a to jsem ho před užíváním horčíku měl vždy o něco větší cca 120-140/80.
Já se neustále vzdělávám, čtu knihy o alternativním léčení, zdravotním stylu, ale proč je každá kníha jiná ? Co se v jedné vychvauje, ve druhé se zase zatracuje, takže v tom mám slušný guláš. Jako poslední knížku čtu od Anthony Wiliamse - Mystický lčitel, kde zase vůbec nedoporučje užívat křemelinu, dělat klystýry ani se mu nezamlouvají jaterní očisty !!! Kde je teda ta pravda o tom našem zdraví a těch různých čistících metodách a čemu tedy můžeme věřit a čemu nikoliv ?
Nezbývá mi v závěru vám všem co reagujete poděkovat, opravdu si vaší práce vážím.
Děkuji, děkuji, děkuji