Danniah píše:
Dobrý večer, mám velikou prosbu za jednu blízkou osobu. /omlouvám se, že zakládám nové velmi široké a obecné téma, ale projela jsem fórum dvakrát a nikde nenašla, kam bych tuto zprávu napsala, ačkoli je mi jasné, že jsem hledala určitě nedůkladně....doufám, že to půjde přilepit někam pod správné vlákno??.../
Mimochodem jen tak nastíním, co se kolem mne děje, neb to má velikou souvztažnost. Četla jsem opravdu kvantum článků a všeho okolo rakoviny, neb má babička na ní /tedy na chemoterapii/ zemřela v mých 11 letech a dívat se na to, jak umírala bylo příšerné a nikdy na to nezapomenu. Měla rakovinu mozku, ale začalo to v horních cestách dýchacích, čili v dutinách /tam se vytvořil tumor, jenž metastázoval na mozek/. Léčbu babička nepřežila. Shlédla jsem dokument zde na fóru, který se váže k léčbě rakoviny makrobiotikou, totální změnou životosprávy. Toto vše nastotisíckrát probírám se známými, ti pořád nevěřícně kroutí hlavou a nevěří, že takhle málo změní víc něž drahá nákladná léčba jedy. Naposled dnes odpoledne, kdy jsem mimoto probírala se známou depresi a doporučila jí p. Zajíčka a doplňování hořčíku, které mi také sdělil dnes ráno...
Večer mi volala moje velmi blízká sestřenice Kateřina, 29 let, že ji diagnostikovali rakovinu. Zde je její příběh:
odmala strava mléko, v brzké době hormonální antikoncepce, operace křečových žil, deprese, dnes dvě malé děti, čili je to mladá maminka! Cca před měsícem diagnóza mimoděložní těhotenství, signalizované zvýšeným hcg hormonem. Laparoskopií se odstranil vaječník plus vejcovod, nezabralo, další laparoskopie opět bez účinku. Hcg neklesal. Nasazena chemoterapie spodní části těla/??/, hcg klesl. Po 14 dnech /toť nyní/ znovu zvýšen hcg hormon, Katka poslána do Motole, tam diagnóza rakovina, placentární buňky /rakovinné/ metastázovaly do plic. Prý je to zvláštní druh rakoviny, jenž se nalezne právě pomocí hcg hormonu. Katka bude podstupovat chemoterapii tento víkend plus za týden další a další anabáze. Katka je otevřená kniha, mladý život, ale nemá příliš vědomostí o tom, o čem je celé toto fórum, jak je tu nastíněna změna všeho, stravy, životosprávy bez stresu pokud možno atp. Jak mám Kateřině pomoct? Existuje alespoň nějaká knížka o a lternativní léčbě rakoviny, kterou bych ji v pondělí běžela koupit? Jsem málo mocná na to, abych ji mohla uchránit před strachem z bílých plášťů. Můj hlas zanikne před kolosem nemocnic s nejmodernějšími zařízeními - ale chemoterapie??Je mi úzko a bojím se, aby se v naší rodině neopakovalo to, co jsem už zažila s babičkou a co zažilo hodně z vás, co toto čtete.
Mou povinností je předat kontakt na p. Zajíčka Kateřině, pokud takto svolí a já budu čekat na odpověď. V tomto případě bude třeba osobní návštěvy u vás předpokládám.
Jen nevím, jak Katce co nejkratší formou předat nástin nové cesty, cesty za zdravím, kterou vezme sama do svých rukou anebo jak alespoň zminimalizovat následky jedové léčby. Bůh s námi se všemi!
S tím co píše Petr 2 lze celkem souhlasit, až na ty špekáčky a hlavně s tou větou, že rakovina je pouze vážná porucha metabolizmu, souhlasím jednoznačně. Z toho, co píšete, je také celkem jasné, že u ní se problém nijak neliší od jiných případů a není tedy ničím zvláštní, jak tvrdí lékaři. I z těch pár vět, které jste napsala, jde vysledovat souvislost mezi špatnou defekací, následným městnáním toxinů ve spodní části břicha a rozvojem primárního ložiska ve spodní části těla. Jeho rozšťouráním a narušením přirozeného odvodu toxinů, došlo jako u téměř každého pacienta k vystoupání toxinů do dalšího odpadního kanálu, tedy plic a tělo se takto snaží odpadu zbavit. Problém je, že jakákoliv kyselinotvorná strava, jakákoliv chemie a tedy i jakékoliv léky, včetně chemoterapie, jsou jenom další toxiny a tělo pak již vylučování nezvládne a rostou další skládky. Knihu kupovat nemusíte, stačí ji vytisknout těchto pár vět a pokud je normální a má zájem převzít o své zdraví samostatnou péči, tak máte vyhráno. Je potřeba si totiž uvědomit, že jediný kdo má o mé zdraví zájem jsem pouze já sám, všichni ostatní to dělají z nějakých důvodů a většinou bohužel zištných, tedy jejich zájmem není mé zdraví, ale moje peníze. V případě, že bude mít zájem, tak ať klidně zavolá a na nějakém termínu se domluvíme, nicméně se jí pokuste domluvit, ať nespěchá a nedělá nerozvážné kroky, ke kterým většinu pacientů lékaři přímo nutí, panika z nedostatku času je pak vlastně zabije a přitom času mají vlastně hodně, když to pochopí a na tu hru s nedostatkem času nepřistoupí.