Dobrý den, pane Zajíček,
vím, že to možná spíš patří na příslušné diskusní fórum k očistě jater, ale kvůli návaznosti to píšu sem - mám takový problém a dotaz. Celý postup k očistě jsem udělala tak, jak je psáno, krom jedné malé chyby - v den očisty jsem si ráno dala na jahody trochu jogurtu, nevšimla jsem si, že je zakázáno mléčné výrobky, o tuku jsem věděla, ale vzhledem k tomu, v jak špatném jsem stavu nejsem prostě schopná jen na ovoci přežít, leda bych celý den jen spala. Jinak jsem tuky vyloučila.
No a stalo se mi toto - po druhé dávce epsomské soli průjem, všechno jak má být, jen mi byla dost zima, což je u mě pokaždé, když se nenajím, ale po vypití emulze mě za cca. dvě hodiny probudila strašná žaludeční nevolnost, byla jsem úplně zpocená a skoro omdlela. Dvě hodiny jsem takhle meditovala nad záchodem s pocitem, že umírám
, studený pot, občas jsem si musela dát nohy nahoru, malinko jsem zvracela, ale fakt minimum. Pak jsem si šla lehnout a nějak usnula. Ráno v šest jsem vypila další dávku soli a v osm tak poloviční, protože už mi bylo fest blbě. Průjem ale nikde, a to jsem půl hodiny po soli vypila cca. litr vody. Musela jsem udělat klystýr, ale nevyšlo ze mě krom žluči nic - prostě jen voda... Teď popíjím ovocnou šťávu, a přemýšlím, kde se stala chyba, musím říct, že ten noční zážitek byl dost hrůzostrašný. Nemůže to souviset s tím, jak jsem v celkově špatném stavu (chronická infekce, únavový syndrom?). S játry ani žlučníkem nikdy nebyl problém, jsem štíhlá (176 cm/65 kg), vždycky jsem jedla hlavně zdravě... U té jaterní očisty je psáno, že se nemá provozovat pokud je člověk nemocný, ale nevím, jak je to, když je nemocný už skoro rok (ale sotva přežívá a je mu fakt zle...).
Moc díky za nějaké vodítko!