Elkimek : Orgazmuj často, a zabudni na možné osvietenie (samozrejme absencia orgazmovania k tomu nestačí), lebo časté orgazmovanie je v podstate USPÁVAČ človeka, jeho činov a skutkov - svetlých činov a svetlých skutkov, hlavne v komunikácii.... Čím viac orgazmuješ, tým si viac unavený (a nie uvoľnený), a tak neurobíš to, čo by si urobiť mal. Vystriekaný muž si okrem toho ťažšie hľadá priateľku, a nedokáže s ňou nadobudnúť skutočne hlboký vzťah, lebo život je o ENERGIÁCH, a keď si muž vybije svoju JANG energiu (ten typ v semenníkoch, neviem presne, úplne do podrobna to naštudované nemám), tak nebude tak silno priťahovaný ku žene.... A ženu viac zaujíma tantrik, ako "vystriekaný" muž, a to si buď istý. Žena CÍTI, keď muž nie je dlho vybíjaný...

... a silno ju to priťahuje.... Problém je ale v tom, že takých mužov je tragicky málo, a väčšinou sú to starí muži, ktorí pochopili, že sa netreba toľko vyčerpávať.... Ale starý muž proste "nemá" na 20-tku, 30-tku, 40-tku..... a aj tak je už vybitý, lebo svoju vrodenú energiu si vybil z obličiek častým orgazmovaním. Ja som to včas zastavil, pred troma rokmi som obmedzil orgazmovanie tak, že som orgazmoval v priemere 12-15 krát ročne. Tento rok (2013) som orgazmoval zatiaľ len dva krát, a prvý krát v januári, takže som zažil, čo je to neorgazmovať 5,5 mesiaca. JE TO PERFEKTNÝ POCIT. Totiž, "nabudzovať" sa môžeš hocikedy, najlepšie pri erotike, ak nie je partnerka, tak masturábciou...ALE NAČO DO KONCA, PREBOHA ???? Mám s orgazmami OBROVSKÉ skúsenosti, bol som "veľký striekač".... Ale VZDAL SOM SA TOHO, lebo to po mojich skúsenostiach s obmedzením "striekaním" rozhodne ZA TO NESTOJÍ pokračovať v častom orgazmovaní. Je to proste BALAST - takýto zvyk - často orgazmovať. Je to NEURÓZA. Alebo "..ako vybiť nahromadenú energiu & ako vysypať kufor plný peňazí von oknom, a potom znova na tie peniaze čakať...."
Elkimek, ospravedlňuje ťa jedna vec............. a to TO, že si nezažil aký je to pocit orgazmovať obmedzene, a že si napríklad nezažil, aký je to pocit neorgamovať rovno 5 mesiacov, alebo pol roka..... .........
Záverom k tomuto príspevku : keby mi ponúkli MILIARDU EUR za to, že budem musieť orgazmovať ani nie denne, ale stačilo by RAZ TÝŽDENNE (čiže nie extrémne často), poviem ti na rovinu.................NEPRIJAL BY SOM TO................ Môžete sa mi smiať tí, čo to čítate, ale TAK SILNO mi vyhovuje tantrické poňatie orgazmov (a erotiky samozrejme, ale bavíme sa o orgazmoch teraz), že mu budem verný do KONCA ŽIVOTA, a teraz orgazmy obmedzujem na 6 ročne, a možno aj NA MENEJ, 4-3, ako "sviatočnú príležitosť", resp. rituál, pri orálnej erotike (aj s prehltnutím - mne osobne sa moje semeno vôbec nehnusí, takže nekážem vodu a pijem víno, ale kážem vodu a pijem vodu, takže nechcem od partnerky to, čoho by som sa ja štítil). Tantrici to odporúčajú, vraj to lepšie spojí pár .... ale všimnite si, NEODPORÚĆAJÚ TO ROBIŤ ČASTO..... Kľudne by stačilo napr. 2 krát ročne (semeno je VŽDY čerstvé, obnovuje sa, pretvára naspäť na krv, a naspäť na semeno) - takže ich odoprúčanie NIE JE "DIEŤAŤOM" KONZUMU. Keby bolo, odorúčali by to robiť každý deň, alebo každý týždeň.
Neplánujem sa úplne vzdať orgazmu, lebo to by bol extrém, a ja nechcem úplný extrém, mám rád "malé extrémy" =) ....
Orgazmus si rád RAZ ZA ĆAS (pár krát za rok, tento maximálne 6 krát, viac NIE) pripomeniem................... A VIETE PREČO ??? ... Aby som si pripomenul, že to FAKT ZA TO NESTOJÍ.........Áno, JE to príjemné V TEN MOMENT, ale je to príliš veľká cena za tých 8 sekúnd.... Je to ABSOLÚTNE NEVÝHODNÉ pre muža...Pochopí to TEN, kto v obmedzovanom orgazmovaní bude mať PRAX....... A o tom som sa presvedčil ja na vlastnej koži.... A - ĎAKUJEM SEBE, že som to pochopil