krasnagadgetka píše:
Stresy sice nemám, ale všeho se bojím, protože mi není dobře, takže tím pádem si stres dělám sama sobě. Je pravda, že dětství jsem neměla moc růžové, nějaká traumata tam byla a ani teď nemám v životě žádnou podporu. Chodila jsem k psychologům, ale to nepomohlo, vyhozené peníze. Mám strašný vztek na rodiče, bohužel nevím jak přijmout to, jací jsou...
Takže si to přiznejte: Stresy máte, pouze nejsou vnější, ale vnitřní. Ve výsledku je to jedno. S psychikou vám neporadím, vím, o tom houby. Ale příčinou zdravotních problémů jsou stresy.
Umíte anglicky ? Poslal bych vám pár odkazů, kde si můžete zkusit najít co je s vašim metabolismem špatně a co by mohlo pomoci vašemu tělu. S duší vám neporadím, ale i s tou by to chtělo pohnout. Ale candidóza a únava nadledvinek je celkem jistota.
Mi na bolavou duši pomohlo začít běhat (a to jsem do svých 20 let běh nenáviděl) a běh mi duši vyléčil, následně se zpravilo i tělo, ale kdybych tehdy správně suplementoval nejen hořčík, ale i zinek, pyridoxin ve formě P5P a vitamín C, tak mohla být má cesta zpět rychlejší a snazší.
Jestli máte stresy a nedostáváte do sebe extra hořčík, zinek a vitamín C, tak děláte chybu, můžete jíst sebelépe, ale musela bysto toho sníst jako atlet v tréninku, abyste do sebe dostala dost mikroprvků a vitamínů z jídla.