alena6 píše:
.... keďže probiotiká si kúpila, ale čaká, či jej ich schváli lekárka, nič mliečne /myslím kefir a zakysané veci/ nesmie.
Sledoval jsem radu lidi, kteri takto absolutne verili doktorum a dali jim fakticky do rukou sve zivoty. A uz tu davno nejsou
.
PS: Pokud ty nebo ta nemocna rozumite anglicky, tak velice doporucuji prave probihajici program koucinku pri lecbe rakoviny Chris Warka. Absolutne super. Kdyby te zajimalo vic, tak posli SZ.
Prelozil jsem aspon prvnich 12 minut prvniho modulu lecby rakoviny:
První díl má za cíl změnu myšlení o své situaci, rakovině a životě. Rakovina je boží poklepání na tvé rameno a k tomu je připojena zpráva: Hej, to, jak žiješ, tě zabíjí. To neříkám proto, abych tě pomlouval… Ale aby sis uvědomil, že nyní je čas převzít plnou odpovědnost za svůj život. Nejdůležitější co jsem já udělal, když jsem dostal rakovinu, bylo, že jsem si řekl, že jsem možná sám přispěl ke své nemoci a že možná taky můžu sám přispět ke svému uzdravení. Žijeme ve světě příčina – důsledek. Je důležité, jak se rozhodujeme Je důležité co dáváš do úst, jak žiješ, jak pracuješ, tvá rozhodnutí jsou důležitá. Rakovina je výsledkem řady faktorů ničících zdraví v tvém životě, které přišly najednou ve stejnou dobu. Způsob jak žiješ tě zabíjí. Když si to uvědomíš a akceptuješ to, dá ti to sílu ke změně. Rakovinový průmysl chce, aby sis myslel, že to není tvoje chyba. Chtějí, aby sis myslel, že to je zkrátka náhodná smůla a že cokoliv jsi dělal na to nemělo vliv a stejně na to nebude mít vliv cokoliv bys udělal nyní, s výjimkou absolvování operace, ozařování a chemoterapie. Ale pravda je, že budeš dělat může mít vliv na to, jestli přežiješ nebo nepřežiješ. Jestli podstoupíš oficiální léčbu nebo ne. Existuje spousta možností co můžeš udělat k uzdravení. A o všech budeme mluvit v tomto kurzu. Idea není v tom si to vyčítat a litovat se, ale převzít odpovědnost za svou situaci. A změnit všechno tak, aby to bylo lepší. Já věřím, že cokoliv se v životě stane má příčinu. Většinou jsi tou příčinou ty. Ne vždy, ale hodně toho co se v tvém životě stalo souvisí s tím, co jsi dělal. Rozhodnutí, která jsme udělali v minulosti, ovlivňují naší situaci dneska. Tvá rozhodnutí týkající se tvé stravy a životního stylu ovlivnila tvé zdraví, ať už si to uvědomuješ nebo ne. A nyní uděláme nějaké změny. Takže mluvme o rakovině. Za prvé, rakovina je přirozená a je normální. Každý si v průběhu života vytvoří předrakovinové a rakovinové buňky. Ale ne každý si vytvoří nádory. Rozdíl mezi těmi, kterým se vytvoří nádory a kterým se nádory nevytvoří je jejich imunitní systém. Imunitní systém je vytvořen, aby odhalil a likvidoval viry, bakterie, parazity, patogeny a zmutované rakovinové buňky. Z různých důvodů se stává, že jsou buňky poškozené. Může být poškozená DNA, poškozené mitochondrie, … Když jsou buňky poškozené, tak se obvykle samy opraví nebo zemřou. Ale v některých případech buňky mutují, aby přežily. Každá buňka má naprogramované kdy umře, ale rakovinové buňky ne. A nekontrolovatelně se množí. A vytvoří nádor a ten případně některé buňky opustí a vytvoří nádor v jiných částech těla. To je způsob vzniku rakoviny jak je nám prezentován. Ale v nějakých studiích zjistili, že metastázy v některých případech vznikají ještě dříve, než je nádor dost veliký, aby byl detekován. Stadium 1 je již s metastázami, které cirkulují tělem. To je příčina, proč je včasná detekce často již pozdě. A to je důvod, proč nastanou metastázy i potom, co po operaci řeknou „dostali jsme všechno“. Správně fungující imunitní systém je určený, aby rakovinové buňky našel a odstranil. A pokud vznikne nádor, znamená to, že imunitní systém je přetížený nebo potlačený nebo obojí. Rakovina není něco, co přiletělo z jiné planety. Jsou to tvé buňky, rakovina jsi ty, je to tvé DNA, tvé tělo ji vytvořilo a taky ji může vyléčit. Jak to vím? Mimo mé vlastní zkušenosti s léčbou jsem mluvil, dělal interview a koučoval stovky lidí, kteří si vyléčili rakovinu. A hodně z nich na tom bylo mnohem hůř než já. Byli tam i lidi v terminálním stadiu, stadium 4, poté, co operace, ozařování a chemo neuspěly. A byli tam další, kteří se vyléčili i bez operace, ozařování a chemoterapie. Já sám jsem měl operaci a pak místo chemoterapie jsem zvolil léčbu výživou a přírodními netoxickými terapiemi. A moje předpověď dožití 5 let s metastázami a stupně 3 C byla velmi špatná. Podle onkologa jsem neměl ani 30 procent naději, že se dožiji 5 let a ani 20 procent, že se dožiji 10 let. Pevně věřím, že rozdíl mezi prognózou a skutečností je díky radikální změně životosprávy, kterou jsem udělal. A že jsem tu ještě dnes je díky tomu, co jsem udělal a změnil. Medicína věří, že jakmile rakovina začne, nelze ji zastavit. A že jediná šance je operace, chemo a ozařování. Ale spousta vědeckých důkazů mluví o opaku. Když se rakovina sama vyléčí, nazývají to spontánní remise. Existuje tlustá kniha nazvaná Projekt spontánní remise. Je tam 3500 referencí z 800 lékařských časopisů. Jsou to případy s rakovinou, kdy pacienti nebyli léčeni nebo byli, ale neúspěšně, a pak najednou rakovina zmizela. Máme vědecký důkaz, že tělo dokáže vyléčit rakovinu. Zdravotní průmysl to nazývá spontánní remise. My proto máme jiný termín, léčba. Spontánní remise znamená, že to vyléčilo tělo. Tělo to vytvořilo a tělo to může vyléčit. Existují tisíce případů, ale skeptici stále říkají, že to jsou jen jednotlivé příběhy (jsou to anekdoty). Skutečnost je, že se učíme ze zkušeností ostatních. Spousta vědeckých objevů takto začínala. Občas takový příběh může zachránit život. Když jsem já začínal mé léčebné dobrodružství, internet nebyl k ničemu. Nebyly weby o rakovině, nebyl Facebook, YouTube, nebylo nic. Všechno co jsem měl byla jedna kniha, svědectví jednoho člověka, ale to bylo všechno, co jsem potřeboval. Věděl jsem, že to je odpověď na mé modlitby a bylo to dost, aby mě to inspirovalo, že jsem všechno změnil. Dnes je všechno lepší. Nikdy nebyla lepší doba k tomu dostat rakovinu
. Existují tisíce svědectví o vyléčení, 50 je jich na svém webu. Rakoviny se lze zbavit. Nazývají to spontánní remise. Já bych chtěl, abyste chápali a věřili, že vyléčení je možné. Tělo to vytvořilo, tělo to může vyléčit – pokud mu dáme správnou výživu a péči. To znamená, že musíš změnit jak žiješ. A odstranit všechny rakovinu způsobující faktory ve svém životě. V mnoha případech nemá rakovina jedinou příčinu. V jednom případě dostalo hodně lidí rakovinu, protože nějaká firma vypouštěla do vody nějakou jedovatou látku. V tomto případě měli jednu příčinu rakoviny. Ale stejně ne každý, kdo pil toxickou vodu, dostal rakovinu. Dobrá zpráva je, že i když jsi vystavený toxinům, tvá dieta a životní styl tě může ochránit. Ale stejně musíš zredukovat toxiny na absolutní minimum. Jak, ukážu ve 4. dílu. Několik nedávných studií uvádí, že 70 – 95 procent rakovin je způsobených stravou, životním stylem a životním prostředím. A k tomu mám ještě 4. faktor, stres. Tím se zabývám v dílu 5. Ale nyní se budeme bavit o prvních 3 faktorech. Hodně vědců se domnívá, že méně než 5 procent rakoviny je dědičných. A že víc než 95 procent je stravou, životním stylem a životním prostředím. A i když to bude blíže k 70 procentům, i to je obrovské. 70 procent je kompletně závislých na tobě. …..
http://www.chrisbeatcancer.com/squareonetrailer