Mirabelka píše:
Také souhlasím s nickem Martina72. A vy byste to ještě pohnojili "tvrdým postupem" a nestýkáním s prarodiči......bože, kvůli jídlu?! Dělat rozbroje a dusno kvůli tomu, že babička prostě vyrůstala v jiné době a každá ta doba má svou zdravou a nezdravou stravu, však před dvaceti lety se doporučovalo A a zakazovalo Bé, teď je to naopak, no a za dalších 20 let se to zase prohodí.....skutečně malicherné důvody, proč upírat dětem prarodiče. Trendy ve výživě podléhají módě a mediální masírce.
Ke složení vašeho jídelníčku se nevyjadřuji, já vyrůstala právě na té vesnické stravě, to je ovšem v minulém století, ale našeho syna jsem krmila stejně.
To vaše zkoušení urinoteraie, to už mi přijde hodně přes čáru, chudák děcko, někdo urinoterapii prostě DÁ - že si to v hlavě odůvodní a někdo NEDÁ, a to mluvím o dospělém člověku a jeho svobodné vůli.....Připomíná mi to: My vám tu lásku prostě vnutíme, i kdyby to mělo být silou. Dítě potřebuje PESTROU stravu a vy mu ji upíráte a pak se divíte, že je pořád nemocná a špatně prospívá.
Matky, které zkouší na dětech urinoterapii, by měly být pod dozorem sociálky, tahle metoda patří jen do rukou dospělých svéprávných lidi - já sama bych to vnitřně nedala, jen zevně. Moč, které je produktem nemocného těla by jí měla vyléčit?!
Přesně tak, to je hrůza co tu Lucinda píše. Tyhle matky by měly být pod dozorem sociálky .
Hlavní roli hraje psychika, když se budu denně cpát vepřovým a dorty a užiju si to, budu spokojená, budu na tom často líp , než lidi co drží půsty a cpou se zeleninou a ovocem .
POkud matka není normální a sleduje jako fanatik každé závadné sousto, dítě to vycítí a je ve stresu a brání se nemocí .......zvlášt když ho začne matka ve svém fanatismu nutit do uriny a do půstů ! Matka je psychicky labilní, tak logicky dítě je rozjetý taky , dítě má radar a cítí veškerý stres dvakrát víc .
Bohužel jsem si tu všimla u více lidí, že když nasadí přísnou zdravou výživu, úplně je to dlouhodobě psychicky rozhodí , místo aby se cítili líp.