O jakých lécích to mluvíte ? Myslíte si že
psycholog mojí dcery , který je často s dětma až do noci po své pracovní době a snaží se jim věnovat, co nejvíc, jim dává nějaké léky ? Nebo že je spřažený s nějakou farmaceutickou firmou a podporuje jí , aby jí udržel klienty ? To je docela paranoidní představa, co?
Asistenti ,co se po celém světě starají od rána do noci o nemocné autisty to dělají jen proto, aby z nich vytáhli prachy?
Všichni ti doktoři to dělají proto , aby pacienta využili a nikdo z nich nemá ten důvod, aby mu skutečně pomohli?
Když vám jako doktorovi přijde do ordinace brečet pacient , že chce zemřít, že už nemůže dál, vy ho cíleně budete dál udržovat v tak tragickém stavu, jen proto abyste podpořit far.průmysl? Když budete vědět , že stačí nasadit zdravou výživu a vyčistit tělo od kovů ? Taková bezcharakterní zrůda jsou doktoři ?
To je docela zvláštní pohled, celej svět je vlastně zlej a chce lidi využít a jen alternativci jsou hodní dobří lidé, tak ste to myslel?
To mě docela udivuje, že žijete tak zdravě , zdravě jíte a přitom vidíte svět tak zlý a negativní .Nemělo by to být naopak?
To je docela možné, že ste si sám vyléčil astma ,autosugescí se dá vyléčit leccos , nebo to taky odeznívá věkem ........ovšem kdyby to fungovalo i u těch vážných nemocí , okamžitě by po tom odborníci skočili a začali by to používat při léčbě .
Ale protože u psychoz a autismu to nefunguje , nemá smysl to tu nabízet lidem........
Paranoidní a proč, vy nečtete statistiky, kolik těchto chudáků má uvedený problém právě po aplikaci výborných vakcín a dalších vědecky zmáknutých postupů. Ukažte mě proti těmto statistickým faktům jediného, který to získal po zdravé normální stravě a byl navíc počat rodiči bez toxických zátěží stravujícími se na normální zdravé stravě a bez trvalých stresů. Já myslím, že nám stále běží ta pohádka a další argumentace je jenom mlácení prázdné slámy, já o koze, vy o voze, nebo obráceně.