Dobrý den, moc děkuji za odpověď
O koloidním stříbře toho moc nevím - hlavně jak se užívá, jestli ředit, jak brát atd. ale už jsem něco přečetla o MMS, hladovce, urinoterapii a autopatii v léčbě boreliozy. Také už vím jak je dobré podpořit imuniitu a že to chce hlavně klid. Na ATB už je asi pozdě.
Také jsem vypozorovala ( nevím jestli to s tím souvisí) že na mne a hlavně na zhoršení potíží působí počasí, hlavně teď jak bylo to větrné počasí - alespoň u nás - silný studený vítr a přitom celkem dobře asi 12 - 15 stupnů a já měla pocit že se mě rozkočí hlava,bolela mě tak že jsem nebyla vůbec schopná fungovat, celý den jsem se snažila prospat a zaspat tu bolest,dále bolest zad a trnutí šíje a pak hrozná únava
usínám přes den kdykoliv si sednu a přitom v noci nemohu spát, přitom všem jsem byla dobře chráněna proti ofouknutí
, teď jak skončilo větrno znatelná úleva asi po dvou dnech
Také vím že teplo mi nedělá dobře, prostě se najednou začnu přehřívat,záda mi úplně vaří a začne mi být špatně, hodně špatně, svléknu si pak třeba svetr a hodně se mi uleví ale po chvilce mi začne být zima ( to se děje v místnosti né venku) tak se zase obléknu a tak stále dokola. Nikdy jsem takové problémy neměla.
Vůbec nevím jestli tohle může vyvolávat borelioza ale předtím jsem nikdy takovéto problémy neměla
Nevím jestli je to dobře ale zkusím začít očistou střev a šankou, pak nějak nevím jestli vyzkoušet MMS nebo nasadit hladovku a až pak Vyzkoušet MMS nebo urinoterapii ?
Ta urinoterapie mne připadá celkem nejschůdnější ovšem nevím jak moc je schopná v léčbě boreliozy pomoci, pak ještě autopatie ale o ní si musím ještě něco načíst