sýkorka píše:
Pane Zajíček,zdravím a omlouvám se,že jsem se ještě neozvala/Skype/,ale mám vážně nemocnou sestru a tak jsem se k tomu zatím nedostala.Chtěla bych Vás poprosit o Vaše vyjádření,které souvisí s mým původním problémem"naběhlá oční víčka".K naběhlým očním víčkám,dalo by se nyní říci i otoku očí /hlavně horních víček/ se přidalo i velmi silné noční pocení,kdy mne to nutí třeba 3x za noc převléci pyžamo a také pozoruji i třes rukou,obzvláště při psaní.Též se mi zdá,že se mi váha snižuje,jsem dosti štíhlá ale nyní si připadám hubená.Minulý týden jsem byla na kontrole,kterou podstupuji pravidelně po půl roce na kardiologii a když jsem se zeptala lékaře,co může způsobovat mé potíže,řekl,že by to mohla dělat i štítná žláza.Dnes jsem byla u svého obvodního lékaře,který mi řekl,že musí vyšetřit moč,zda za tímto problémem nestojí ledviny, a pak když vyloučí ledviny,že odebere krev na štítnou žlázu.Jelikož nemám moc dobré zkušenosti s lékaři,obracím se proto s dotazem na Vás.Ještě uvádím,že trpím též nespavostí a častým bolením hlavy.Děkuji za Vaši odpověd.
Tak štítná žláza s tím souviset sice může a ledviny teoreticky také, nicméně štítnou žlázu si můžete vytestovat teplotou pod jazykem, což jsem zde popisoval a ledviny vypitím trochy šťávy z červené řepy, opět jsem to zde již několikrát psal. Nicméně dle mého názoru to nebude nic jiného než obrovský deficit hořčíku a unavené nadledvinky, čili já bych po těch testech šel asi tímto směrem.