beatrrix píše:
Dobrý den Pane Jardo,je to asi půl roku,možná déle jsem Vám psala o mém problému,bulka pod levým uchem,krvácení dásní plus bolest,hučení v uších,plynatost atd. Napsal jste mi,že byste v první řadě řešil spíše odyselení těla a dodání C vitaminu.
Tak jsem pane Jardo přešla na úplně syrovou stravu,jím jen ovoce a zeleninu,ráno banány,k tomu sušené datle broskvu,pak zas banány,meloun,papriku,rajče,okurek,někdy tofu a soj.mléko a tak pořád dokola.Piji i kopřivový čaj a vodu s citronem. Zatím to držím asi týden.Je mi opravdu lépe,hučení v uších stále trvá,bulka také,ale zlepšil se stav kůže,není již tak suchá jako dříva,rovněž se zmenšují hemeroidy a trošku přestaly krvácet dásna.Jakmile sním vyjímečně něco vařeného i když bezlepkového stav se zhoršuje.Mám tedy jíst na odkyselení jen to ovoce a zeleninu?Nebude mi chybět B 12? Napište mi prosím. Moc Vám za vše děkuji a přeji hezký den, S poděkováním Božena Také se zmenšila ta únava,která již byla značná
Na pár dnů po změně snad slušný výsledek, tak co chcete lepšího, prostě vynechte ještě i to ovoce a zdroje cukru, přidejte tuky, tím odstraníte kvasinky a bude zdravá. O vitamín B12 se bát nemusíte, ten stejně nemáte, klidně si ho kupte v tabletkách a dávejte 500 mcg denně, to bohatě pokryje denní dávku.