Petra321 píše:
Dobry den, pred 6 mesici jsem byla na citologii, zaplatila jsem si ten "lepsi" novejsi test a jelikoz mi tam neco nasli, mela jsem prijit znovu za 6 mesicu. Dala jsem se na dietu, predevsim syrovou stravu, ale pres leto svatby, dovolene, takze hodne prejidani atd...
Byla jsem na kontrole pred 14ti dny a zhorsilo se to, mam HPV virus plus streptokoka a mam prijit znovu za 3 mesice na citologii plus na biopsii. Strasne bych se toho chtela zbavit a nejlepe se biopsie vyvarovat. Takze jsm nasadila prisny rezim a chtela bych prosim poradit, jestli to delam spravne a co by jste mi jeste doporucil.
Hned po probuzeni: ustni olejova terapie olivovym olejem podle Andrease Moritze (delam rano i vecer).
pak 2 lzice nepasturizovaneho jablecneho octa s vodou
po pul hodine zeleninova stava(mrkve, celer rapikary, spenat, okurka, petrzelka, obcas i zeli anebo naklicene mungo atd.) Ovocna stava mi po ranu nevyhovuje.
pozdeji lzicka vcelyho pylu
po cca 2 hodinach ovocna stava z mrkvi, jablek a jednoho grapefruitu(o ob den prirodni liquid zeleza, jelikoz jsem po porodu pred rokem ztratila hodne krve a nikdy jsem nezacala brat tablety zeleza, co mi dali v nemocnici) a ovocna snidane s goji berries (ovoce nemicham s nicim)
po 2 hodinach si dam stavu z mrkvi, okurky a repy (podle vaseho receptu) a pak "wheatgrass" prasek anebo rasu chlorellu.
pak tibetska houba(ale myslim, ze mi mlecne vyrobky nedelaji dobre, i kdyz ji necham stat jen 24 hodin, asi mi zpusobuje zacpu, je to mozne ?)
dale pozdni obed - velky zeleninovy salat s 10ks orechu a slunecnicovymi plus dynovymi seminky a obcas si tam prihodim 5 oliv. Se salatem si dam porci varene stravy - zeleniny (vse bez smazeni, mlecnych vyrobku a masa. Jim rybu tak 1 x za 14 dni)
Do ted jsem si k tomu delala i treba jahly, anebo jine obylniny, vetsinou pred varenim napucene ve vode, ale tomu se ted snazim vyhybat.
pak si dam vitaminy (magnesium, zinek a kalcium)
A k veceru si dam dalsi stavu z repy, mrkvi a okurky a pak uz bud nic nejim, anebo si dam treba zluty meloun anebo zakousnu par ovesnych crackeru, ktere si delam v susicce z nakliceneho ovsa.
20MIN PRED JIDLEM SE SNAZIM VYPIT 1/2 CAJOVE LZICKY Caynne pepre pro lepsi traveni.
Chtela bych taky zkusit na 14 dni zavadet cesnekovy strouzek vaginalne a pozdeji tampon s kapkami zeleneho caje a mesickovym olejem.
Jinak jsem udelala uz 6 jaternich ocist a ted o vikendu se chystam na dalsi. Shankapraksalarnu jsem delala 4x, ale slysela jsem, ze shanka se ma delat max. 2x rocne a to pod prisnym dohledem jogynskeho ucitele. Myslite, ze si muzu nejak ublizit, kdyz bych ji delala jednou za za 2 mesice a kdyz, tak jak??
Predem dekuji za rady.
Já tam zásadní rozpor nevidím, nicméně to čištění střeva vidím jako nedostatečné, určitě klystýr skoro denně a dodat kvanta laktíků, což také neuvádíte. Šanka se dá dělat co 14 dní v tom problém nehledejte, více čištění není nikdy na škodu. U toho česneku opatrně, ten dovede sliznici docela dobře popálit.