huzvak píše:
Dobrý deň prajem,
hľadal som tému, kde sa píše o tom ako môže vplývať užívanie MMS1 na štítnu žľazu. Keďže som žiadnu nenašiel, alebo prehliadol, tak mi ako najvhodnejšia príde práve táto. Problém spočíva v tom, že som MMS1 používal hlavne na umývanie zubov a na inhalovanie, pár krát som ho užil aj proti prechladnutiu. Šiel som na preventívnu prehliadku a pri vyšetreniach mi bola zistená alergia na burinu palina a púpavu, taktiež mi vyšli nie v norme výsledky štítnej žľazy a tak som teda putoval na endokrinológiu a tam sa výsledky potvrdili. Vyšlo z toho, že mám zvýšenú tvorbu TSH, Anti-TPO a Anti-TG, čiže diagnóza znela autoimunitná tyreoiditída. Lekárka mi nasadila L-thyroxín. Nedalo mi to a pátral som po internete a dočítal som sa na stránkach prevažne v cudzom jazyku, že sa problémová záležitosť so štítnou žľazou už u pár ľudí po užívaní MMS1 objavila.
Teda sa chcem opýtať, či je to možné a či to môže MMS1 spôsobiť, keďže na funkciu štítnej žľazy majú vplyv samotné čistiace prostiedky a iné chemikálie. Či niekto má takúto skúsenosť. To či mi pred užívaním MMS1 štítna žľaza fungovala normálne neviem potvrdiť.
Funkce štítné žlázy ovlivní bohužel mnoho toxických látek, ale zda to dovede i MMS, neumím odpovědět. Patrně by to za určitých okolností možné bylo, ovšem je otázka, zda by šlo o poškození trvalé a nevratné. Mnohdy se hodnoty vychýlí mimo stanovené meze nějakým excesem v životě, nebo ve stravování a lékaři ihned nasadí hormony umělé, což zabrání možnému návratu do normálu a mají klienta nastálo.