Dobrý den,
chci se podělit o svou zkušenost s antibiotiky. Před 2ma týdny jsem skončil na pohotovosti - urologie. Akutní zánět močového měchýře (zřejmě)...bolest při močení, krev v moči. Přes své názory jsem nafasoval antibiotika a 10 dní je 2x denně dle předpisu užíval...cca po 1 dni jsem byl už bez potíží...ale teď to hlavní. Během užívání antibiotik jsem měl stolici pravidelnou, bohatou a předpisovou, co se týče tuhosti i barvy. Dokonce jsem během asi 3 dní chodil na wc cca 3-4x denně a nechápal jsem, kde se to všechno ve mně bere. Bylo toho cca 2-3x než obvykle za 1 den. Teď cca po týdnu od dobrání antibiotik mám stolice podstatně méně a kvalita je horší. V čem může vězet zakopaný pes??? Pro dokreslení můj jídelníček: ráno urina, voda s citronem, posléze pak ranní smoothie (jablko, banán, 2 lžíce semen, lžíce ln. oleje, salátové listy, kopřivové listy), oběd čítá mrkvový salát s lžící semen, nakl. kamutu, oliv. olej, dále vařené bezl. pseudoobil. s nakl. luštěninami s kokos. olejem, pár různých máčených ořechů, odp. svačina 1 jablko, trochu semínek, pár rozinek, večer pak velký zel. salát s olejem, rostl., či živočiš. bílkovina duš. zeleninou a olejem. Ano, není toho mále, ale dost se hýbu, takže tak akorát, nepřejídám se
Závěrem to spláchnu před spaním šťávou ze zelí a mrkve. Nedovedu si tu změnu v defekaci vysvětlit. Máte někdo nějaký tip??????
Díky M.