Hatapf píše:
Ahoj, tak som zas o nieco mudrejsi, hovoril som zo znamym ktory sa vyzna v zdravom zivotnom style a je rovnakeho nazoru ze to moze byt zo zaludka, odporucil mi toto: rano, na obed a vecer pred spanim koloidne striebro 20ppm vypit, rano a vecer zapit poharom vody, kupit probiotika Natural SWISS 5 uzivat tabletu rano a vecer a este reuteri protecsis uzivat tabletu na obed po jedle po dobu 30 dní, koloidné striebro uzivat aj po tejto liecbe pre udrziavanie a samozrejme pokracovat v zdravsom stravovani po cely zivot
Ahoj Hatapf,
S temi antibiotiky jsi to jeste vic pohnojil. Zadne leky jsi brat nemel, oslabuji imunitu. Prestan jist potraviny, ktere te zahlenuji (nejis nahodou chleba?, vynechej vsechno, v cem se nachazi mouka). Mas zanesene strevo a hleny se nemuzou dostat ven, tak ti lezou nosem a krkem.
Zacni delat klystyry. Po klystyrech te prestane bolet hlava. Pises, ze jsi hodne unaveny, to bude asi prekyselenim.
A jeste pred ocistou streva bych si udelala vyplach zaludku.
Jinak hleny rozpousti krenova kasicka (cerstvy kren a citron), nekde se tady o tom pise. Pak ty mandle bych si strikala nebo potirala naredenym roztokem Lugolu. Nevim, jestli se ten jod kamaradi s koloidnim stribrem, asi ne, tak na to radeji bacha.
A ze jsi shodil 12 kg? Mozna, ze je to tim, ze jsi omezil tedka ty sladkosti a nebo ze jis daleko mene nez jsi byl zvykly. Nevim jakou mas vysku, zminil ses jen o vaze.