Ahoj,
napadlo mě se také podělit o svůj příběh.
Do 15 let věku jsem aktivně sportoval, na sportovní škole jsem zvládal 2 X denně 1,5 H tréninky.
Poté v 15 letech v puběrtě se vše začalo měnit a z extroverta se stal introvert bez nějakého vnějšího stimulu.
Poté ještě do cca 24 let, díky mnoha stresu a mé "ambicióznosti" srovnávání se s druhými apod. se mi spoustu věcí postupně zhoršilo do současného stavu, kdy je mi 26 a:
Mám slabé trávení
Mám rozházený nervový systém (málokdy se dokážu úplně uvolnit a zrelaxovat, prkotina mě úplně rozhází apod.)
Stačí mi se nějak víc "nervově" přetáhnout a poté se z toho dávám třeba 10 dnů dohromady
Mám rozházenou termoregulaci (horka vůbec nedávám)
Na druhou stranu jsem zjistil, že se s tím dá poměrně dobře a příjemně žít, když člověk neblbne. V červnu jsem byl měsíc v řecku, kde jsem vlastně ani nevěděl, že mi něco je
.
Mám velké štěstí, že díky současné práci, za kterou jsem možná zaplatil zdravím (živnostník v oboru marketingu) a díky tomu, že to mám již nějak "vybudované" můžu pracovat odkudkoliv a obstojně se uživím.
Rád bych v budoucnu žil napůl v Praze a napůl na Kanárech u moře. Problém který ale řeším je, že nemám někoho, s kým bych to mohl absolvovat.
Mám pocit a cítím, že s úplně zdravýma lidma nebo potenciální přítelkyní bych si nerozuměl. V minulosti jsem to zkoušel a nikdy to nedopadlo. S takovýma lidma je problém ten, že se s nimi cítím dobře, když je mi dobře. Ale když je mi špatně, rád bych měl vedle sebe někoho, kdo to trošku zná apod.
A dále vidím problém v tom, že když bych byl s někým úplně zdravým, kdo té energie má o mnoho víc než já, že bych měl tendenci se srovnávat a bylo by mě to líto, že nestíhám a tak. Nechtěl bych zažít ten pocit, že přítelkyně díky mě nezažívá to, co by mohla.
Takže v podstatě co nyní řeším nejvíce je to, že bych chtěl poznat nějaké lidi s podobnými problémy, abych mohl žít život, který chci.
Co si o tom myslíte?