Ahoj, rad bych se podelil o sve zkusenosti a treba se najde nekdo, kdo me nasmeruje jak dal..
Je mi 31 let, 176 cm, 64 kg. Byl jsem dost aktivni cely zivot, podnikal jsem, pracoval v zahranici apod. Dost jsem nezvladal stres, myslel jsem si sice ze ano, ale byl jsem porad v napeti cely den. Moc jsem nedbal na potreby sveho tela, jedl jsem i pil kdyz bylo potreba a kdyz jsem JA mel cas. Po praci konicky, naplno swuash, badminton apod.
Asi pred pul rokem jsem zmenil praci na fyzickou - stavba, sice je to "bez stresu" ale ja si ho nejakym zazracnym zpusobem dokazu vytvorit. Takze opet vse naplno, sice zdrave jim ale dost malo a v mem pripade - jsemtyp VATA - asi neni uplne nejlepsi volba. Pred ctvrt rokem jsem jel do norska - na turistiku, pres den litani po horach a vecer to prislo - vecer v posteli se mi zacala tocit hlava jak po 10 pivech. Usnul jsem a neresil jsem. To se opakovalo, na par vyletech se k tomu pridala trosku slabost ale jinak ok.
Vratil jsem se, udelal si vlasovku a mam vapnik +500%, horcik +2% (pomer ca/mg 900%)
Skocil jsem si do laborky a vse v norme (vim ze vlasovka a krev je neco jineho). Zacal jsem hledat na netu co mi vsechno muze byt, dost se z toho stresoval, nakoupil vsechny produkty co mi byly doporuceny + spousty dalsich. Krkaci test ok, plivaci test ok, homocystein 10, kortizol rano mereny myslim 500 nebo tak nejak-pry ok, vitamin D tatal 60 - nizsi- ten ani nevim jestli mam brat aby mi nezvyšoval vápník), pH 6,5 - 7,5 se pohybuje
Zasel jsem za doktorkou co s tim, udelala mi odbery, stitnou zlazu, ekg, aj.. zjistila ze jsem simulant a at jdu domu, pripadne psychiatrie. Chtěla mi v té mé příšerné slabosti píchnout propadlou tetanovku - bez komentáře
(to tedy neproběhlo). Pred 3 týdny jsem jel na dalsi dovolenou, tam se to vyhrotllo, myslel jsem ze si odpocnu ale opak byl pravdou - prestal jsem spat ze dne na den. Nespal jsem 2 tádny. Teď se to zlepšuje.
(pravděpodobně to bylo způsobeno moc velkým příjmem hořčíku, který váže vodu a dost mě dehydroval, navíc jsem se natíral magnesiem a navíc dělám očistu střev třetím týdnem pomocí balíčku od naturall swiss, která taky dost dehydratuje). Začal jsem hodně pít, vodu s hym. solí, s citronem apod.. Předtím jsem hodně močil, měl jsem pocit že jsem vymočil víc než vypil, byl jsem jako průtokáč, suchý rty co jsem bral hořčík, sucho v ústech, brnění nohou. Po vodě se solí se ve mně neco bloklo... vypil jsem asi 3 litry norm. vody a nebyl na zachode ani jednou. Začal jsem mít energii trošku, měl jsem pocit že se mi konečně dokrvily končetiny, brnění přestalo. Takže jsem hořčík předevčírem vysadil a usnul jsem tvrdě večer -poprvé.
Teď jsem ve stavu, že nepracuji, jsem doma a dost unavenej z toho nespaní. Teď sice spím, večer usnu, spím 5 hodin, vzbudím se s pocitem že mi něco chybí.. takový ten stav když přijdete vyřízení ze sportu a musíte letět do ledničky něco zbaštit... nevím jak to popsat.. asi nedostatek cukru, nebo co. Předpokládám, že to budou bílkoviny--? Pak jsem si koupil ještě aminokyseliny, nějaké koloidní minerály, zelené potraviny v prášku.. Bastim lekorici, ashawangu, brahmi, občas kozlík,rozchonice, regevit, b-complex silny, vit C, E, K2, multivitamin aj. Snazim se zklidnit, prochazky, joga, meditace, psychowolkman..
Ani nevím na co se zeptat, tak kdyby Vás někoho něco napadlo v čem dělám zásadní chybu, budu rád. Doktorka mi dala prášky na spaní a nějaký AD tritico na spani... vzal jsem si jednu ctvrtku a byl jsem vylecenej - minimalne z prasku
Nikdy vic. Jo doktorka mi dělala ještě test na vápník ionizovanej a měl jsem pod hraniční hodnotou - tomu jsem moc nerozumněl... když mám mít +500% (jestli uz jsem to zvratil?!) a vapnik v krvi 2,49, tedy vyssi ale dle nich v norme.
Ted mam tedy spatny spanek, obcas mi brni koncetiny, obcas je mam studene (nemel jsem), vyšší tep cca 85, měl jsem 60. Tlak mám stejný pořád asi 110/70
p.s. chtel bych si udelat ocistu jater ale moc se na to necitim.. je mozne pouzit metodu dr. Wolkera?