Svoboda píše:
Když jsem se rozhodl napsat na tomto fóru počítal jsem na smysluplné komentáře.
Zdravím
Nic není ztraceno, pokusím se odpovědět
Díval jsem se na vaše nálezy a také musím říct, že je to velmi dobrý stav. Běžně testuji na svých přístrojích 25 až 60 nálezů mikroorganismů. Myslím tím přemnožené plísně, viry, batkerie a parazity, kteří jsou mimo kontrolu imunitního systému. Měl jsem i tu čest testovat jednoho bretariána. Než mi to řekl, myslel jsem, že testuji narozené miminko
Nedostatky a slabší místa byla, ale v naprosto netypických místech...
U celkem zdravých lidí nalézám tak 6-10 přemnožených zátěží. Než jsem si pořídil přístroje (F-scan, Oberon, plazmu a Org. skener - je pro mne bezpodmínečně nutná zpětná vazba, tu jsem prováděl především na sobě a manželce
), vždy jsem velmi dlouho sbíral veškeré info a zkušenosti po celém netu, osobně navštěvoval co šlo, abych si byl jist funkčností. A ještě k tomu jsem zapřáhl dva psychotroniky, kteří mi měřili výkonnost, přesnost, funkčnost a spolehlivost. Také měřili úroveň škodlivého elektromagnetického záření, pokud tam nějaké bylo. Jo, bylo a to na plazmě RPZ14.
Takže jsem si koupil plazmu jinou, která odpovídala tomu nejlepšímu, co jsem potřeboval. Potvrzuji plnou funkčnost plazmového generátoru, ovšem za předpokladu, že obsluhující bytost není úplně pitomá. Stroj je prostě stroj, interpretace náleží člověku. Znám pár poradců, kteří si mysleli že vlastnit diag. a terapetické přístroje jim řekne o člověku vše. To je krutý omyl. Člověk musí mít hodně moc znalostí, aby byl schopen účinně pomáhat a nejen všechno možné okecat a snažit se oblbovat
Likvidovat plazmou např. papillomavirus a cytomegalovirus je doslova bitva, kdo z koho. Nebudu se rozepisovat jak to probíhá, ale je úžasné až napínavé vidět průběh
Velmi dobře fungují i Informační preparáty, ať je to roztok, či kovový chip, když jsou vyrobeny přímo na míru....
Ptáte se, zda máte udělat protiparaziticko kůru. Podle vašich nálezů by jste si musel nastudovat, která antihelmintika na jaký nález zabírá. To by nějaký význam mělo. Nemyslím si ale, že je to nutné. Dal bych přednost kůře s MMS/CDS ale hlavně toto:
Jarda Zajíček má absolutní pravdu v tom, že je třeba uvést do chodu acidobazický píst (na to nestaší cukr a jedlá soda-kyselost,zásaditost), ale všechny důležité komponenty. Tělo se skládá nejméně ze 40 prvků, některých musí být víc a pod. Dále je podmínkou posílit imunitu vším co v těle chybí a pak bych si starosti nedělal, zda je pár přemnožených organismů. Nic není stálé, vše se mění.
Stačí např. v chladném počasí vyběhnout něco nahonem udělat venku, místo pár minut zůstat půl hodiny a je zaděláno na změnu v těle. Ochlazování krevního řečiště přes pokožku rukou, nohou, nedej bůh i zad, vede již v řádu hodin k vysokému nárůstu některých mikroorganismů
Pokud má imunita sílu, tak se množství sníží druhý den. Pokud to nezvládne, tak vás to převálcuje
Je to jen jeden příklad z osobních zkušeností.
Naštěstí jsou k dispozici přístroje, které umí nalézt v organismu chybějící vitamíny i minerály.
V každém případě máte můj obdiv a úctu, že jste dokázal takto výrazně změnit jídelníček a zvyky
Takže se hlavně starejte o acidopíst a imunitu.
Držím Vám palce na cestě ke zdraví a samé veselé dny,
Batles