keewa píše:
Mám velmi netypický problém,za který se velmi stydím,i když za něj nemohu.Jsem mladší žena, myslím, že velmi čistotná a přesto i když sama nejsem cítit,v místnostech, či v autě,kde se delší dobu zdržuji,vždy pak cítím jakýsi zápach.Jsem z toho zoufalá....čím to může být?Snažím se jíst zdravě....podíl ovoce,zeleniny, ořechů, luštěnin ve stravě je velký.Pitný režim v pořádku,piju převážně vodu.Četla jsem o tom, že zápach těla ovlivňuje zdraví vnitřních orgánů.U mě jaterní testy v pořádku,ledviny také,podle utz.vše ostatní taky..Nikdy jsem se u nikoho s ničím podobným nesetkla... prosím,kde může být příčina,kde mám začít s nápravou..
Těžko odhadovat důvod, ale jakýkoliv zápach musí jít buď z pokožky nebo z dechu. Ať vás někdo z příbuzenstva očichá a zjistí co a jak. Obecně ale za zápach mohou nějací šmejdi a špatné trávení, tedy základ je dokonalá stolice ideálně je defekaci potřeba seřídit na 3 x denně tak, aby vyšla formovaná kaštanově hnědá šiška, která prakticky nepáchne, nelepí se k záchodu a potopí se ve vodě, jinak je to prostě blbě a něco nefunguje dobře. Pokud to takto nemáte i přes relativně dobrou stravu je potřeba se zaměřit na střevo a pokusit se ho vyladit, protože jak odejdou toxiny střevem nemusí se je tělo pokoušet vylučovat dechem nebo pokožkou.