Zdravím vás přátelé,pane Jardo.
Mám dotaz,jak nejlépe dále postupovat s melanomem kůže - tak se mi to jeví
Asi před 4.měsíci , mi z doposud neaktivní kakaové skvrny,kterou jsem na noze měl delší dobu, začla skvrna měnit tvar a žít
Začal jsem proto s :
Vysazení kávy, Urinoterapii - kterou už praktikuji delší dobu , začal jsem místo ale masírovat,- možna špatna volba? Po aplikování ranní uriny se z místa začal dostávat jako by hnis,...všiml jsem si ale , že se aktivní část zmenšila, nohu cítím i lehce uvnitř
Denně cvičení venku , yoga, dechové cvičení, taky změna myšlení a sebereflexe, ...
Občas jeden den půst. ted určitě budu jíst ve 12 a naposledy okolo 18 :00
Strava víceméně syrová - ovoce,banany,papaya,mango,avokádo,zelenina,polevky,vyvar, drive syrová vejce po ránu - ty jsem vynechal - nevím zda je to dobrý krok. - jsem na venkově v Brazili,takže kvalita ovoce je dobrá
Maso nejím okolo 7 let, rozbory krve bez problému.40 let.
Došlo mi však , že pokud je rakovina houba,candida - ovoce ve velkém mnozství asi nebude to nejlepší,taky jsem asi hodně kombinoval vše dohromady.....to vidím jako problém,taky nějaké cukry,káva,stres...----problém
Když se dívám na literaturu dr.Partyková, Amstrong, Gerson terapie ale i taky páter Ferda,chápu to tak,že strava pri teto lečbe,by měla být co nejméně bílkovínová,živá strava,šfávy a půsty,urina
U doktora mi zatím bylo sděleno , že to vypadá na Maligní Melanom, že to musí pryč,operace.
Takže znovu na dermatologii,cekat 2 mesice a pak operace
Má někdo zkušenosti s toutu diagnozou prosím - mám jít cestou biopsie a potom řezat A NEBO nepanikarit , vytrvat a pokusit se léčit sám,aplikovat vše co jsem se nejen na tomto foru naučil a vytrvat?
Diky všem za čas mějtě krasny den
Kuba