NOWOCAYN_2 píše:
.... som tu, s novým nickom, lebo na starý som sa nevedel prihlásiť...
...Pred takými 25 dňami približne... keď som bol zbierať bazu... a obtieral sa o mnoho kríkov.... som dostal kliešťa....
Zaryl sa do mňa, vybrali sme ho doma CELÉHO, ale tak po 7-8 dňoch sa mi začal tvoriť "terč".... na dĺžku má nejakých 14-15 cm.... (nepravidelný tvar), v strede ten "terč"....
Najprv som vôbec nevedel čo to je, myslel som si, že je to reakcia vpichu kliešťa a vody z Jazera (kde som sa kúpal asi o týždeň na to, čo ma kusol kliešť)... No bol som u svojej doktorky, a tá mi povedala, že je to na 99,9 % borelióza, a že v pondelok (zajtra) mám ísť na krv, aby sa to zistilo... No čo som čítal na fórach o borelióze, vraj sú také testy väčšinou NA H*VNO....
U doktorky som bol v piatok ráno, predpísala mi antibiotiká (Doxycyklin 100mg, DOXYBENE 100mg), mám to brať každých 12 hodín... Zatiaľ som tie antibiotiká z lekárne nevybral.... MÁM Z NICH STRACH....
Prvé dni (asi týždeň a pol po tom, ako sa objavil "terč") som si robil na ten "terč" zábaly zo starej uriny....najprv som urinu vyvaril na 1/4 objemu, a používal na obklady, pričom sa z nej stávala aj "stará odparená", keďže starla počas používania... Ale...NEPOMOHLO... vôbec.
Pán Jarda... poradíte mi niečo ? ... Najradšej by som kašľal na antibiotiká (čítal som, že boreliózu len zaženú do kúta...ale nevyliečia ju...)...a BOL BY SOM SCHOPNÝ UROBIŤ VŚETKO, nech to stojí akúkoľvek námahu.... len, aby som sa zbavil toho SVINSTVA, ktoré na nás (čo sme sa nakazili) zaslali skorumpovaní vedci......... lebo borelióza je vraj parazitické ochorenie, ktoré vytvoril človek (radšej nebudem písať viac, lebo by tu padli také nadávky na "neznámeho vynálezcu boreliózy", že...)....
Od stredy beriem znova ( po troch mesiacoch asi... pričom som zabúdal na "udržovaciu dávku 1X týždenne... ale možno by ani to nepomhlo...keby som na ňu nezabudol) TROJČÁTKO.... .... Myslíte, že mi môže pomôcť s boreliózou ? .... Hmmm....
Venujem sa urinoterapii, dávam si "urinové ponožky" na noc (ponožky, sáčok, a na to ponožky), pijem každé ráno 3 či 5 glgov "stredného prúdu rannej uriny".... Ak by som začal brať antibiotiká, tak by som sa musel nie len vzdať urinoterapie (lebo počas urinoterapie sa určite nesmú brať antibiotiká...), ale vedome by som vedel, že si kazím vnútorné prostredie organizmu...
Proste som mal smolu, a kusol ma infikovaný kliešť... SOM OCHOTNÝ SPRAVIŤ VŚETKO PRE TO, aby som sa boreliózy zbavil...
Ale čo čítam na fórach, tak vraj ani nevedia zistiť, či sa v tele nachádzajú nejaké ložická, lebo ak nie sú v krvi, tak to nič neznamená (lebo môžu byť inde...atď).... Čo som čítal o antibiotikách a borelióze, tak sa na fórach píše, že lekári predpisujú malú dávku, a malo by sa užívať nejakých 400mg/deň (či viac ? Neviem).... a radia užívať antibiotiká 4-8 týždňov..... Čítal som o prípadoch, že antibiotiká vôbec nezaberali (alebo veľmi slabo), a museli ich brať celé mesiace, či ešte dlhšie...
Ja som nemal akýkoľvek "liek" (mimo vitaínov) v ústach 6 rokov... 6 rokov.... a teraz ma okolnosti začínajú nútiť k tomu, aby som sa rozhodol, či antibiotiká nasadiť, alebo nie... Keby aspoň nebolo leto... Ak nasadím antibiotiká, tak sa môžem s kúpaním pod holým nebom rozlúčiť na celé leto... Kvôli nejakým sviniam, ktoré vytvorili boreliózu....
Prosím, poraďte....
Cvičievam aj 5 TIBEŤANOV, energetické významé cvičenie SAT-NAM, chodím cvičiť do posilňovne, čistím si krv olejovou kúrou, robím klystíry, sem-tam sankhapraksalanu, očistil som si 5 krát pečeň (podľa návodu na tejto stránke - olej, atď...), robievam derivačnú kúpeľ už rok... robím raz týždenne kúpele....
A AJ TAK SOM DOSTAL BORELIÓZU.......
Ďakujem za rady....
Nevím zda ještě máte ten terč, ale pokud nezmizel, což je rozhodující pro úspěšnou léčbu pomocí antibiotik, tak je nasaďte a nezkoumejte v této fázi to zvládají většinou velice dobře, nicméně, jak se borelie rozšíří do těla, tak už bývá úspěšnost léčby dost diskutabilní, čili já bych nic nevymýšlel. Pokud již terč zmizel, tak se obávám, že možnost uspět pomocí antibiotik je o mnoho nižší a v tomto momentě jsem zaznamenal v diskuzích, že pár lidí se toho zbavilo pomocí nitrožilní aplikace MMS.