Alopat píše:
U kakaa vzniká problém s chutí související s výrobním procesem, přírodní nealkalizované kakao pH 6 pro pečení s jedlou sodou se v našich obchodech takřka nevyskytuje. Dokonce bych řekl, že do alkalizovaného kakaa, tzv. holandského typu, ale v podstatě i všechny ty na vaření, černého jako bota s konečným pH 8,4 místo uhličitanu draselného dávají levnější uhličitan sodný, což se projevuje enormně zvýšenou slaností, neboť jazyk má vlastní receptory jak pro sodík obsažený v potravě (proto se některé potraviny, zejména živočišného původu nemusí solit a přesto chutnají slaně), tak ještě pro chloridy a potvrzuje se mi to obsahem kuchyňské soli udávané slušnějšími výrobci na obalu ve složení (až 2 gramy/100gramů!!!). Jinak ořechy a kakaové boby (semena obecně) mají tendenci akumulovat těžké kovy a tak je také přirozeně anebo ve zvýšeném množství následkem chemtrails zplodin (ať už se jedná o letecký a kamionový tranzit, přibývající logistická centra nebo HAARP konspiraci, tak je to zamoření měřitelné) obsahují.
Dnes se dá skoro s jistotou tvrdit že vše na co sáhne mocný chemicko-potravinářský průmysl by měl člověk ze svého života eliminovat. I tak zbude dostatečné množství sajrajtů, které zcela eliminovat nedokáže, třeba ze vzduchu, vody a prvopotravin, protože nyní je již těžce zamořena i půda na které se plodiny pěstují.