Menma21 píše:
Tak ja som po 48 hodinách dovaril vývar, mam ten slow cooker , musím si to pochválit , stači raz za 12 hodin doliat kusok studenej vody a mate pokoj... ale neviem či som to spravil dobre.. varil som čisto len hovädzie kosti, 48 hodin a 2 lyžice jablkového octu, nedávno som vybral kosti ale to vnutro je nejaké zvláštne, ja som myslel že ostane len obal kosti a v nej dierka a ja tam v tých kostiach mam zatvrdnuté hnedej farby vlákna ktoré sa ale daju normalne rukou alebo lyžičkou z tej kosti dostať preč.. nemalo to byť mäkké? alebo skor cele dávno vyplavné vo vývary ? Neviem čo s tými kostami.. či tie vlákna lyžičkou nejak "vychrániť" a dat to do vývaru alebo nie
Podle mě to máte všechno správně a z těch kostí bych po tak dlouhém vaření již nic nedoloval, vše co se mělo uvolnit se předpokládám uvolnilo. Zbytek nemá žádnou výživnou hodnotu prostě bych je vyhodil.