Mat píše:
Zrejme som predisponovaný na dlhší spánok....Každý má iné biorytmy. Tú repnú štavu som skúsil a pil ju dlhodobo a výsledok mizerný. Tak skúsim zvolit nejaký kompromis. Neviem či sa to týka iba mna ale ked som nevyspaný tak mám potrebu stále niečo jest, ale nejem a dost ma to štve, lebo mám stále hlad. Ked je to už neznesitelné tak chrúmem tekvicové semená. Ked sa naopak dobre vyspím tak tieto pocity ustanú a necítim sa bez energie. Je to zvláštne.
Este jeden "bonbón" čo mi poradil lekár. Vraj si mám dat bravčovú "slaninku" alebo mast, vraj to je dobré dokonca to schválil aj mojej matke, ktorá ju vyslovene zbožnuje. No, musel som sa velmi ovládat aby som mu nepovedal niečo "od srdca".
Ďakujem
Spánek je náš servis a jistě uznáte, že i auto, pokud ho pravidelně neservisujete, prostě ideálně nejede a poněkud chrchlá. Ten Váš stav je také takové chrchlání Vašeho motoru a musí dostat svůj servis, tak mu ho dopřejte.
Co se týká té slaniny, tak po zdravotní stránce je špatná v každém ohledu, ale chuťově, no proč ne. Jedou za čas se urvat můžete a klidně si ji dejte, to Vás nezabije a alespoň zjistíte zda Vám přeci jenom nebude dělat dobře. V každém případě, pokud do toho půjdete, tak si dejte zhruba tolik cibule jako slaniny, nebo sádla, případně i více, tím se negativní vlastnosti velice omezí.