Zdraví-AZ https://forum.zdravi-az.com:443/ |
|
Stručné a jasné otázky a jednoduché odpovede https://forum.zdravi-az.com:443/viewtopic.php?f=18&t=4107 |
Stránka 2 z 2 |
Autor: | Jarda [ ned zář 24, 2017 12:43 pm ] |
Předmět příspěvku: | Re: Stručné a jasné otázky a jednoduché odpovede |
Alopat píše: U kakaa vzniká problém s chutí související s výrobním procesem, přírodní nealkalizované kakao pH 6 pro pečení s jedlou sodou se v našich obchodech takřka nevyskytuje. Dokonce bych řekl, že do alkalizovaného kakaa, tzv. holandského typu, ale v podstatě i všechny ty na vaření, černého jako bota s konečným pH 8,4 místo uhličitanu draselného dávají levnější uhličitan sodný, což se projevuje enormně zvýšenou slaností, neboť jazyk má vlastní receptory jak pro sodík obsažený v potravě (proto se některé potraviny, zejména živočišného původu nemusí solit a přesto chutnají slaně), tak ještě pro chloridy a potvrzuje se mi to obsahem kuchyňské soli udávané slušnějšími výrobci na obalu ve složení (až 2 gramy/100gramů!!!). Jinak ořechy a kakaové boby (semena obecně) mají tendenci akumulovat těžké kovy a tak je také přirozeně anebo ve zvýšeném množství následkem chemtrails zplodin (ať už se jedná o letecký a kamionový tranzit, přibývající logistická centra nebo HAARP konspiraci, tak je to zamoření měřitelné) obsahují. Dnes se dá skoro s jistotou tvrdit že vše na co sáhne mocný chemicko-potravinářský průmysl by měl člověk ze svého života eliminovat. I tak zbude dostatečné množství sajrajtů, které zcela eliminovat nedokáže, třeba ze vzduchu, vody a prvopotravin, protože nyní je již těžce zamořena i půda na které se plodiny pěstují. |
Stránka 2 z 2 | Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ] |
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group https://www.phpbb.com/ |