Tak ma nqpadlo, nebolo by možné jest iba ovocie?
Viem, že to asi nie je práve ideálne, ale ja osobne si dám na ranajky napr 3-4banány a cca 200g-250g mandlí a mám tolko energie, že počkám iba pár minút a idem na bicykel a spravím aspon 40km/36-40km/H potom este povysávam umyjem kúpelnu dám si mrkvovú štavu, robím este niečo a idem si lahnút. ˇunava na mna príde pozvolna. Ale žiadny extrém.
Vobec po tom nie som hladný ani napriek športu. Viem , že to množstvo je skutočne dost ale snažím sa to vykompenzovat.
Musím sa priznat, že mi tie mandle,lieskovce,sezam,tekvice,kokos..atd milujem a je to asi moja pažravost
Sanžím sa to vypotit vydýchat. Zeleninu zbožnujem, ale nemá to takú silu ako ovocie(hlavne sladké). Vždy tam dám 3 strúčiky cesnaku.
V tejto súvislosti sa chcem spýtat či existuje este nejaká neutrálna štava okrem mrkvovej a melónovej.
Prečo sa vlastne nemá miešat zelenina a ovocie?
Je to kvoli odlišnému charakteru sacharidov alebo?
Nikdy som to nerobil, ale nejviem vlastne prečo je to nevhodné.
Ten kto tvrdí, že ovocie, orechy semená sú "oničom" bud vedome klame(ten lepší prípad i ked polutovaniahodný) alebo je
prinajmenšom velmi zle informovaný. Walker mal pravdu, že človek, ktorý je orechy, semená neptrebuje maso.
Jest pečivo je skutočne droga a závislost, ja už závislý naštastie nie som.
Ďakujem