Zdraví-AZ Vaše fórum o zdraví

Právě je sob srp 02, 2025 1:58 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 227 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 12, 13, 14, 15, 16
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Měď
PříspěvekNapsal: sob srp 02, 2025 8:00 am 
Administrátor
Administrátor

Ÿura píše:
Aha jsem slepej no. Tak to je pecka. Pozorujete na sobe neco? z toho inhalovani bych mel asi respekt pokud to je smes co se muze lehce vznitit. Prej to uz par lidem roztrhlo nos a nekomu se to dokone vznitilo v plicich.. Ale asi top prevence na oxidacni stres mozku a pod.. Tak to tady budete strasit do 120ti aspon co. :mrgreen: Muzu se zeptat teda konkretne jakou tu masinu mate a nebo jestli mate overeny stroj na to obohacovani vody? JEstli to treba nekdo koho znate pouziva? Nejaky overeny produkt. Tech ruznych pristroju je mraky, ale nevim cemu mam verit. Tablety s tim horcikem jsou hodne prakticke, ale to bych se nedoplatil. To uz je rovnou lepsi fakt koupit masinu za 50 tisic..

Tak pozoruji že dejchám vodík jinak nic zásadního, ty účinky nejsou okamžité a mimo určitého zklidnění člověk nic nevnímá. Já jsem si k tomu vyrobil hadičku dlouhou asi 5m tedy v místnosti kde stojí ten přístroj se s tím mohu i přemísťovat od počítače na kanape nebo chodit na chodícím pásu s tím že při chození vnímám ještě lepší efekt. Jako nekuřák netuším jak bych to zapálil, ale je fakt že pokud by nějakej magor u toho manipuloval s ohněm asi by nešlo o nejbezpečnější počínání. Ten přístroj má protizášlehovou pojistku tedy by to šlehlo pouze v hadicích ale ani tak by to určitě nebylo nic super. Jde o Hydrogen/Oxygen generátor model HB-H12 s výkonem na straně vodíku 300ml/min. Na výrobu vodíkové vody by vám stačilo si na konec hadičky dát vzduchovací kamínek do akvária který produkuje co nejjemnější bublinky a probublávat vodu na pití. Z mého pohledu je to skoro zbytečné protože inhalací lze za půl hodiny dodat tělu tolik vodíku jako když by jste vypil 650 litrů vodíkové vody a to dovede jenom málo kdo. Používá to poměrně dost klientů, takový menší generátor i dodáváme a je uvedený na e-schopu. Pokud jde o kvalitu těch přístrojů tak naprostá většina membrán se vyrábí v USA a ten zbytek je v zásadě krabice v mém případě kovová poměrně robustní a váží to celé 12 kg, ale když to oddeklujete jde v zásadě o prázdnou bednu kde je ta membrána a pár regulačních ventilů. Vše snadno rozebíratelné a vyčistitelné, jediné v čem bych se asi nerejpal je ta membrána, ta má hodnotu cca poloviny ceny přístroje, ale při správném kontrolování kvality vody je asi těžko zničitelná. Při nákupu bych tedy zkoumal kdo vyrobil membránu to ostatní je dle mého názoru celkem nepodstatné. Mě se za celou tu dobu co ho zde mám pokazil jednou a řešil jsem poruchu kdy se zasekl výstupní ventil a začalo mě to do nosu pumpovat vodu ale po rozebrání a pročištění funguje dál aniž bych potřeboval cokoliv dokupovat a měnit. Tablety jsou obecně nejdražší forma, ale nejde v zásadě o nic jiného než pojídání mikro mletého hořčíku, vlastně kovových pilin, což je v ČR zakázáno a sám jsem za to byl od ČOI pokutován částkou 50000,-Kč že jsem se tuto formu snažil lidem za rozumnou cenu zprostředkovat. Nemá to žádnou logiku, celý svět to běžně používá jenom zde to nejde a nikdo vám nevysvětlí proč a trvá na dodržování hovadiny která nejspíše souvisí s lobbingem a krytím finančního zájmu konkrétní zájmové skupiny zdánlivou ochranou zdraví populace. Přitom jde o efekt zcela opačný kdy pod pláštíkem ochrany zdraví populace znedostupním cokoliv co jim zdraví může naopak zlepšit a o to zřejmě není zrovna velký zájem.

Předmět příspěvku: Re: Měď
PříspěvekNapsal: sob srp 02, 2025 8:48 am 

Tak to je sranda s tema tabletama horciku.. Hlavne ze prodavat piliny zeleza v cerealiich detem to je v naprostem poradku.. Jinak tady je rozhovor s tim nejvetsi propagatorem vodiku v USA a on tam o tom vzniceni vyklada, ze k tomu staci 10x min nez jiskra ze staticke elektriny nebo tak nejak.. Jinak tam vyklada i o tech ruznych strukturovanych vodach a pod.. Ze to jsou vsechno nesmysly a ty upravy vody ktere mely pozitivni efekt, tak to bylo kvuli tomu, ze se tam taky tvoril vodik.. Zasadita voda na to uz se jen smal. To je totalni hovadina..
https://www.youtube.com/watch?v=RLLAgmPSE_4
JInak kdyz nic necitite, tak jste zdravej a nemate co citit no. Ja kdyz si delal tu vodu, tak jsem mel brutalni herx reakce.. Proste vodik snizi oxidacni stres a v ten moment si imunitni system muze dovolit zacit zabijet patogeny.. Jinak mi ten imunitni system nejede no kdyz neni biodostupna med..

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 227 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 12, 13, 14, 15, 16

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]