Mat píše:
Dnes, som zase o niečo múdrejší.
Bol som na gastroskopii a na moje velké prekvapenie som mal všetky meratelné parametre žalúdku vporiadku.
Čo ma prekvapilo(a čoho som sa najviac obával), že nemám previsnutý žalúdok. Po tolkom prežieraní v minulosti ma to skutočne prekvapilo. Odobrali mi aj vzorku ohladom celiakie a neznáš. laktózy.
Na výsledok momentálne čakám(priznám sa, že je mi to jedno, kedže nejem mlieč. výrobky ani lepok)
Doktor mi opat tvrdil aké doležité je jest maso.
Ked som tvrdil, že ho nepotrebujem, a že znižuje imunitu tak kontroval tým že imunitu posiluje.
Z čoho vychádzal to npovedal. Radšej som sa s ním nehádal.
Al ečo sa týka tohto vyšetrenia tak je asi odboruznalý.
Velmi som sa toho bál a nokoniec to bolo nič.
Dva krát ma akurát naplo a to bolo všetko.
Ako sa dá najlepšie spracovat mak?
Tiež formou mlieka,rozmliet a rozmixovat?
Ďakujem
To není nic překvapivého, co vám tam našli. Po takové změně stravovacího režimu, kterou jste absolvoval, je naprosto běžné, že se žaludek, byť úplně zdeformovaný, vrátí do původní polohy a v podstatě žádná komplikace na něm není zjistitelná. Maso s největší pravděpodobností imunitu těžko může zvyšovat, když je to zdroj zahlenění a hnilobných procesů v těle. Nicméně se dá říct, že jeho občasné zkonzumování nezapříčiní vážnější zdravotní komplikace a rozhodně se nedá považovat za zcela zavrženíhodné. Mák zpracujte tak, jak píšete, prakticky je to jediná možnost. Důkladně jej rozemlít, pak rozmixovat a použít jako mléko. Daleko lepší je ovšem zpracovat ho dvouhřídelovým odšťavovačem, ale pokud jej nevlastníte, je to patrně jediná možnost.