Hikoki píše:
Dobrý den, pane Jardo. Při procházení vlákna jsem narazil na zmínku o červené řepě,resp. šťávě z ní, jako účinného prostředku na pročištění jater.
Vlastnil jsem již 2 odšťavňovače a nakonec skončily jako jiné nepoužívané kuchyňské přístroje. Prostě v tom každodenním shonu na přípravu šťáv každé ráno nějak nezbývá čas a chuť.
Dostávám se k otázce. Jaký je Váš názor na kupované zeleninové šťávy? Chápu, že procesem výroby a pasterizace dojde k degradaci vitamínů a jiných tělu prospěšných látek, ale přesto, myslíte, že mají, a konkrétně mě jde hlavně o šťávu z červené řepy, nějaky smysl? Nevím, které látky z červené řepy jsou účinné při očistě jater, ale nezůstanou třeba ony v průmyslově vyráběné šťávě zachovány?
Moc děkuji za případnou odpověď na mou otázku, na kterou nejsem sto najít nikde odpověď.
S pozdravem
Ivan
s dovolenim vam chcem povedat ze ste trosku mimo co sa tyka temy, vlakno ohladne stiav a odstavnovacov je
vedla a toto vlakno je -ostropestrec mariansky.
inak stava cerstva a kupovana tak to mate rozdiel velky.
vymyslim si priklad
to je ako byt na dovolenke, nohy v mori, slniecko, vzduch, relax a proste super pozit.energia
alebo sediet doma, nohy namocene v lavori zo slanou vodou pri televizore s dokument.filmom o mori.