Xion píše:
I ja mam pocit, ze ide o pomocku, ktora je ucinna az ked su doriesene ine veci (hlavne psychika, emocie), no ide o dost ucinnu vec, u takych stavov ako rakovina nieje rozumne zbytocne vyckavat a radsej pouzit co najviac ucinnych veci. Odkyselovat, Budwigovej dieta, vysoke davky vitaminu C, to vsetko ucinkuje na rakovinu, a da sa to spojit. A da sa to prelozit dalsimi ucinymi vecami, hladovky, bruessova kura. Casto vyzera, ze hladovka chorobu vylieci, ale casto je za tym psychicky boj, ktory musel pacient vyhrat, aby vobec hladovku v tak tazkom stave mohol absolvovat, zaroven so zlepsovanim stavu a odlahcenim travenia zacne rozmyslat v inej rovine nez predtym a vela veci pochopi, uvedomi si, to ho dovedie k zmene myslenia, a vdaka tomu az k vitaznemu koncu. Hladovka sluzi k pochopeniu, pochopenie da moznost telu vyliecit sa, a telo sa vylieci. Tak nejak to vidim ja.
Já bych to zjednodušil ještě víc a ze svých zkušeností i osobních mohu tvrdit, že ono se vlastně může stát cokoliv, stačí pouze hrozně chtít. Ti, co hodně a opravdově chtějí být zdraví, změní svou zdravotní šlamastiku a změní i sami sebe. V tom je ta opravdu neuvěřitelná síla, která podle zkušeností, které zatím mám, dokáže i beznadějný případ, který již lékaři vzdali, srovnat do naprostého zdraví během neuvěřitelných tří týdnů. Opak představují ti pasivní, kteří v roli nesvéprávných pacientů pouze strpí jakoukoliv léčbu od lékaře a sami nedělají nic. Tato skupina nemocných má šance skoro nulové, ale tak to má být, protože oni to vlastně tak chtějí.