pv33 píše:
Nemusi to byt jen kvuli platbam do CR, ale na vsechny platby. Nevim jak u vas, ale u nas neni lepsi banka, bez jakychkoliv poplatku, u vas vcetne plateb v eurozone, a s vybornym internebankingem. Odpapirujes to jednou za 20 minut, na pobocce jsem uz nekolik let nebyl. Samozrejme jestli mas lepsi banku, ale fakt bych se divil. No jo, tak provize nebude

Mne sa dosť často stáva, že musím nejaké veci riešiť priamo na pobočke, napr. či už kvôli hypotéke, alebo sa to nedá cez internetbanking, v telefóne to nie sú schopní vysvetliť, tak preto chcem mať radšej banku v meste, kde bývam. Moja banka mi zase poskytuje výhodu v tom, že môžem vyberať z bankomatov bez poplatkov v rôznych štátoch, čo dosť používam. Za platby v eurózne sa platia centové poplatky v každej banke, vlastne za cenu prevodu v SR.
Mám jeden účet v Mbank - bez poplatkov takisto, som si ho založila kvôli platbám cez internet, ale používam aj tak účet vo VUB, sa mi stalo, že obchodník na internete si omylom stiahol platbu, cez telefón sa to poriešiť moc nedá a zase treba len ísť osobne na pobočku.
Keď sú nejaké problémy, ťažko sa to rieši telefónom, mailom, aspoň moje skúsenosti.