Pavlína píše:
Pane Jaroslave,
chtěla bych se zeptat, jestli bych očistu bobkovým listem mohla udělat bez předchozího klystýru.
Minulý týden jsem byla na hydrocolonu. Klystýr si nemohu dělat, mám dětskou mozkovou obrnu a nedokážu klečet, vstávat ze země a další věci, které zdraví mohou. Zvládnu ho jedině v sedě na WC, ale když napustím do střev, tak to hned zase ze mě chce ven... Je to jasné, když nemám správnou polohu. Přesto bych si velmi ráda klouby očistila. Mám ještě jeden dotaz - takto prováděné klystýry pouze v sedě na WC, mohou mít pro mě smysl?
Ahoj Pavli, tak se pred ocistou bobkovym listim proplachni Epsomskou soli, to te krasne procisti ...1 polevkovou lzici na sklenku vody. Ja jsem to tak udelala minuly tyden a nebylo me pak vubec spatne, jen me trosinku a to az 3. den po ociste pobolivala hlava a zrovna to rano jsem se probudila s uplne zalepenyma ocima nejakym bordylkem, jedno oko jsem ani nemohla otevrit, ...ze by me to procistilo i oci? Nevim, byla to v poradi 3. cast prvni ocisty v mem zivote. Po tech prvnich 2 castech se me na druhy den spustila ryma (nebyla jsem pritom nemocna mnoho let), sel ze me take pisek a z niceho nic me zacala bolet cela kost pod spodnimi zuby (mam tam historicky mustek, ktery je zrejme toxicky a potrebuje uz ven) a taky me bolelo dasno nahore, nad zubama. Nemohla jsem poradne kousat, tak jsem jedla jen to, co se nemusi kousat, ale bolelo to i tak, uz jen pri dotyku studeneho jogurtu, nebo hummusu z cizrny na ten mustek.
Toto jsem vyresila tak, ze jsem si zacala vyplachovat usta peroxidem 3%, zuby jsem si cistila kasickou, kterou jsem si udelala ze sody a oliv. oleje, 3x denne jsem prezvykovala v ustech 6 hrebicku a uz se ta priserna bolest vytratila.
Jinak jsem si myslela, ze se zmirni moje bolest zad, trapi me L4-5, (mam tam nejaky vyrustek) ale to je stale stejne. Posledni ocistu jsem delala pred 5 dny a nekde jsem cetla, ze vysledek se dostavi az po 3 tydnech, tak jeste nehazu flintu do zita a stale verim v zazracne uzdraveni pomoci bobkoveho listi a rozhodne si udelam za ctvrt roku dalsi.
Tak at ti to Pavli dopadne vsechno moc dobre! M.