Jindra píše:
lněný olej rozhodně držím v mrazáku
ad Polinal... teď jsem na to koukl. Týýý jo, to je aspoň směska. To jste fakt ochoten si dát do žaludku? Vyse nemáte moc rád
mimochodem přidám postesk - dneska mi můj lis na oleje (tzv. oil extractor, což je volitelné příslušenství k odščavovači Omega) se solidní ránou prasknul, takže jsem na nějaký čas dolisoval, ch jo.
P.S.: Jen na vysvětlenou - tenhle extractor není výrobkem Omegy, jedná se o jakousi třetí stranu. Nerad bych totiž tímto vrhnul temný stín na skvělé odščavovače Omega.
Jindro, oil extractor jsem tak pred rokem nebo kdy taky koupil. Nicmene mne nefungoval od zacatku. Vysla tak maximalne kapka oleje a musel jsem to rozebrat a vycistit. Nejdriv jsem myslel ze mam blby seminka, ale byl blbej ten extractor. Tak jsem jim ho vratil a obratem poslali penize a rekli ze uz to nebudou prodavat. To jsem si neoveroval, ale hodne o tom vi Inzenyr.
Co se tyka Polinalu, i na mne to bylo moc slozity. Ale je to z knihy Lysebeth Omladnete s jogou..., vycuc je na
http://sebekriseni.cz/?page_id=778 , velice doporucuju. A podle te knihy jsem 2x udelal omlazovaci kuru 2x7, dost odflaknutou, a presto v obou pripadech super vysledek
. Mimo jine se mi pri te procedure behem prvnich 5 dni ztratil i ekzem, ktery nezlikvidovala ani 18ti denni hladovka. A v obou pripadech se mi ztratily puchyre, ktere jsem dostal po otrave cinkyma houbickama Shiitake, ktery jsem jedl syrovy. A jeste bych pripomnel, ze k nam Lysebeth prinesl Sank Praksalanu. Takze vychazim z toho, ze vi co doporucuje a kdyby mi nekdo ten Polinal delal, tak na rozdil od tebe
Jindra píše:
Týýý jo, to je aspoň směska. To jste fakt ochoten si dát do žaludku? Vyse nemáte moc rád
bych si ho do zaludku daval a velice rad.