dastrel píše:
Dobry den,
protoze jsem spoustu let stravila behanim po nemocnicich a podobnych zarizeni,zacala jsem
se ,je tomu jiz par let zajimat o zdravou stravu a zivotni styl vubec.Po precteni knihy Urinoterapie a jeji nemoci od Mudr.Vilmy Partykove jsem zmenila stravovaci rezim a mohu potvrdit,ze nikdy jsem se necitila lepe nez v tomto obdobi terapie.Ovsem musim priznat,ze jsem
dodrzeni stravy nedodrzela a tim padem jsem s terapii musela prestat.
Plne souhlasim s Vasi filosofii prezentovane na Vasich strankach,jak se rika staci naslouchat
svemu telo a pak take ,uvedomit si plne,ze nase telo neni blbec.
Protoze ziji v zahranici a mam velmi narocnou praci hlavne co se stresu tyce,jsem odkazana
bohuzel na obchodni retezce apod.V obchodech se zdravou vyzivou si myslim,ze to zas tak bio jak oni prezentuji tez neni..Rada bych vyradila podle vaseho doporuceni chleb,ovsem nevim cim ho nahradit,po zelenine a ovoci se ne vzdy citim syte?Vyradit maso mi problem nedela.
Brambory asi tez nedoporucujete?Ocenila bych nejake konkretni recepty co se jidelnicku tyce.
Dekuji za vas cas a preji pekny den.Dagmar.
Pokud víte jak na to a nedodržujete to, tak takový stav já nazývám drážděním hada bosou nohou a věřte tomu, že vás jednou uštknout musí. Náročnost práce a argumentace nedostatkem času znamenají pouze výmluvu, kdy si sám potřebuji zdůvodnit, proč něco nejde, ovšem vždy to jde, jenom chtít. Chleba je největší droga vůbec, což jsem zde již mnohokrát psal a není to tedy o nasycení, ale o závislosti na drogách, jako je třeba chleba, sladké šmejdy a další závislácká jídla. Uvědomte si, že ty nemáte potřebu jíst vy, ale vaše kvasinky a plísně, což člověka v konečném důsledku vždy zlikviduje. Konkrétní recepty zde psát nemohu, ale prostudujte si protikvasinkovou bezsacharidovou dietu a uvidíte, jak se vám bude žít hned lépe bez těch závislostí.