sulponet píše:
No já jsem nakonec vydržel celý týden a sice 1.den těch 50 g, 2.a 3. cca 35g, potom až do konce týdne cca 25g denně, nyní jsem to vysadil, protože jsem si tím rozhodil celé trávení a pořád jsem byl zdutý, prděl, zácpa, přešel jsem na megadávky přírodního C - třeba 5 citronů a 3 grepy denně... A proč jsem pokračoval? no protože jak jsem se jakoby zcela bezdůvodně - pokusně - pustil do toho prvního dne, tak jsem byl v podstatě v pohodě, ale pak jsem onemocněl a dodnes jsem silně zahleněný, kašel, teče mi z nosu. Tak nevím, jestli jsem se třeba náhodou trefil do doby, kdy na mne útočil nějaký virus nebo jsem vypustil Gina z láhve, tělo se začalo čistit...Co myslíte? Jinak jsem taky na přírodní stravě už cca rok...Taky nevím, nikde jsem nic takového nenašel-co když ten syntetický vitamin C není pro tělo to pravé ořechové, otázka je kolik ho opravdu dokáže využít, co když pokud se použije přírodní, tak tělu stačí třeba i daleko méně a vyjde to nastejno...
To spíše nasvědčuje, že vás trápí kandida a tu umělé céčko dokáže krmit. Asi bych dodal větší dávky fungicidů, třeba lichořeřišnici, nebo jiné a uvidíte. Pravdou je, že přírodní vitamín C je v komplexu a ten tvoří s umělým céčkem jakékoliv barevné šťávy, tak že nebrat ho samotný, ale zamíchat třeba do šťávy z borůvek, červené řepy, nebo jiné.