Pavel Veselý píše:
Já si myslim že je to z toho že má člověk takový nedostatek že ta dávka dobře vstřebatelného zinku s ním opravdu hýbne.Ale po čase kdy jsem přechodně snížil dávku je cítit že se tělo rovná a dávka se dá zvětšit.Dávám 200mg do litru a půl vody a piju to celý den a musím říct že to fakt něco dělá(příliv nové energie).Mojí přítelkyni doktoři bohužel něco našli a teď čekáme na vyšetření,mezitím jsme volali Jardovi a ten řekl-doplňovat vše na maximum a přítelkyně která si do té doby ze mě dělala srandu že se těma minerálama jednou zabiju(když mě bylo zle po zinku,nebo jsem měl sračku po hořčíku,nebo jakýsi šok po Guiově formuli,herxheimry z bylin),to všechno teď poslušně papá ve velkém,jistě,je jí blbě po mědi na lačno,občas se ji po zinku udělá divně a po hořčíku už si taky poseděla na záchodě ale znáte to-tonoucí se stébla chytá.Největší důkaz že to funguje je že se po hořčíku krásně zklidnila a po všem ostatním má mraky energie,jen občas večer si povzdechne že už jí nebaví čekat na vyšetření u mudr,že je to nespravedlivý bejt nemocnej když se cejtí takle báječně(já osobně si myslím že to nic vážného nebude,ale mudr řek že tam něco je a musí se to vyřešit).Podle mě je důležitý mít všechno doplněný,prostě mít plnou nádrž už jen proto že je to dobrá startovní čára v případě že by se musel řešit nějakej průser-např. dlouhé půsty,v nejhorším případě leky,chemo atd...
Na to řešení průseru pak již nedojde, protože pokud tělo má vše co potřebuje, tak se srovná i bez MUDrců.