Jaroslave, věřím, že nemusím děkovat pouze za sebe, neboť tento Váš web pomohl a pomáhá mnoha lidem, mnoha čtenářům, mnoha pacientům. Takže děkujeme, opravdu děkujeme!
Nemám však mandát děkovat za druhé, proto v tento okamžik děkuji zejména za sebe a za svou rodinu, neboť jsem tu načerpal četné informace o tom nejdražším, o zdraví. Před rokem, kdy jsem se začal seriózně zajímat o své zdraví, jsem byl doslova fascinován chybami, jaké jsem dosavadních čtyřicet let dělal v domnění, že své zdraví podporuji a utužuji. Na Vašem webu zjišťuji, kolik chyb a omylů jsem dělal a - bohužel - většina lidí stále dělá. Jsem rád, že se mi podařilo najít jinou cestu a z toho lidského davu (doslova
lidského stáda hnaného reklamou) jsem vystoupil. Vděčím Vám za mnoho cenných informací.
Jaroslave, přeji Vám i Vaší rodině pohodové svátky. Pod stromeček se Vám nyní určitě hodí kanystr nemrznoucí nafty
do Nissanu, napíši Vám o něj Ježíškovi. Užijte si svátky v klidu a co nejpřesněji dle Vašich představ. Do nadcházejícího roku Vám i Vaší rodině přeji jen to nejlepší, hodně pohodičky, štěstí, zdraví a úspěchů ve Vašem podnikání s krásným hřejivým přírodním materiálem, dřevem. Přeji Vašemu podnikání hodně spokojených zákazníků a tomuto webu hodně nadšených, ale zároveň rozumných čtenářů.
Přeji Vám pohodový rok a mnoho uspokojení, které radost z pomoci druhým přináší.
Jindra