Jarda píše:
No nevím, nedovedu si představit jediný možný způsob jak dostat kameny z ledvin do střeva, mě se to zdá blbost a nikdy jsem o tom neslyšel. Zda epsomka dovede vyčistit ledviny, to je jiná, hořčík rozpouští usazeniny vápníku v celém těle a v ledvinách o to intenzivněji, protože tam se ho dostává hodně.
Tady na tomto blogu
http://samsobedoktorem.blog.cz/1408/oci ... a-zlucniku je to nejak zmatene napsane, to kdyz si precte nekdo, kdo s ocistama nema jeste zadne zkusenosti, tak si bude myslet, ze ledvinove kaminky skutecne odchazeji pri jaterni ociste.
- Nejprve vyloucite malinke kaminky, ktere jsou tezke a opravdu jako pisek, bezove barvy. Rika se, ze jsou z ledvin.Kdo chce, muze dat do zachodu sitko aby tyto kaminky zachytil, kdo nechce, pocka si na jaterni kameny, ktere jak uz popsano vyse, budou plavat na vode, zelene barvy, ruznych rozmeru a velikosti a jsou to cerstve kameny.
- vetsina lidi ma strach jak se tak velke kameny muzou dostat ven a kudy a plete si je s ledvinovymi kameny ktere se vylucuji moci.
- a nize, moje zkusenost a kameny - prvni vylouceni kamenu, jde o ledvinove kaminky, velke asi jako velka zrnka pisku, bezove barvy, pak zacnou chodit i zelene cerstve z jater jak lze videt