Jarda píše:
Pokud je mě známo, tak dovozce je, nebo minimálně byla maďarská firma.
Děkuji za infomaci,asi by bylo jednodušší to napsat hned, protože v rejstříku ,ani na jejich webových str. ani jinde se nic o tom dočíst nedá, jediné kde jsem to nalezl je etiketa od swanson.cz na tech pixlach od swansonvitamins.com, takže sice vypadá ,že jsem vymýšlel pikačoviny,ale když jsem nic nenalezl,tak jsem tedy přemýšlel co se mi snažíte naznačit

takže jsem ze sebe udělal idiota, ale to už je jedno,život jde dal.
Tak tedy když už jsme se dobrali k prvotnímu cíli, mám tedy dotaz
Ta hung firma se dle jejich webu tváří(resp. tedy asi je) výrobce a distributor, původně jsem si myslel, že se mi snažíte naznačit ,že ta čr firma je ,,tak trochu státní", teď tedy už chápu,nicméně se mi to teda moc mafiózní nezdá, spiš mi to přijde jen jako obyčejný přeprodejce, nehledě na to ,že ten hung dovozce má hned na titulní straně ,že hledá distributory v členských státech EU, OK tedy,nevím kolik takovýchto dovozců tady na evropském kontientě je, po tom se ještě podívám,ale nepřijde mi,že by tak velka firma byla hladová po tom ,,vypálit" malého českého prodejce (zdaleka ne všech-díky českým zákonům) swanson produktů,protože to je jen jeden z několika jejich zájmů,a myslím si,že jejich přednostní zájem je výroba a pak až dovoz ,ale vypadá že o tom máte asi lepší přehled,takže pokud by jste k tomu mohl ještě něco více řícitak bych to (asi nejen já) ocenil