DANO píše:
TAK TAKYCHTO UCHYLAKOV AKO SI TY BY SOM ZRUSIL OKAMZITE. ALE CO UZ. AJ DEMENTI S 2-MI MOZGOVYMI BUNKAMI MAJU PRAVO NA ZIVOT, LEN BY ICH NA PSYCHIATRII NEMALI PUSTAT K POCITACU. VIAC KRAT SOM TA ZIADAL, ABY SI NA MNA NEREAGOVAL, ALE DEMENT JE DEMENT A BUDE STALE RYPAT, PROVOKOVAT A URAZAT. POCUVAJ TY VYMLETY BLB. JE MOJA VEC CO SI TU PISEM, KOMU CO RADIM A AKE PRILOHY K TOMU DAM. JA SA VOBEC NESTARAM O TVOJE TAZKE FANTASMAGORIE, KTORYMI TU ZAHLCUJES TOTO UZITOCNE FORUM, KTORE POMAHA VELA CHORYM LUDOM. VIDIET ZE SI BOL VIAC KRMENY OTCOVYM SEMENOM , AKO MATERINSKYM MLIEKOM. ZACNI PIT STAVU Z GOJI, REGENERUJE AJ NERVOVU SUSTAVU A MOZOG. GENIUS UZ S TEBA NEBUDE, ALE IQ SA TI ZVISI ASPON NA 20.
Pán Jarda, nehnevajte sa, ale toho primitíva by ste mohol zabanovať, čo Vy na to ?
To snáď nie je ani na napomenutie, DANO je REÁLNY primitív a zlý človek.
Ja som kritik, "neveriaci Tomáš" (za to sa nehanbím), s MÁLOKÝM súhlasím, ale takto ako on som nikdy nevystupoval a ani nebudem, pretože mám určitú úroveň. Dano nemá ŽIADNU. Ten primitív sem chodí kvákať len a len o GOJI, takže jeho vylúčenie z tohto fóra by fakt že nikomu neuškodilo... Pretože nič zaujímavé tu nepriniesol, akurát tak tu chce na naivných ľuďoch zarábať...
A najhoršie je, že asi aj sám verí tomu, že šťava z Goji je všeliek.... Asi tak, ako náboženský fanatik verí tomu, že keď sa pravidelne odmodlí otčenáš (alebo ako sa tomu hovorí), tak sa dostane do neba...
Proste stále existujú ľudia s IQ tykve (napr. DANO), ktorí sú presvedčený, že existuje "svätý grál" na vyriešenie možno aj všetkých či takmer všetkých zdravotných problémov, a ideálne zabalený do fľaše, a sladkej chuti....
DANO, toho mozgu si veľa nepobral, to ti píšem so všetkou vážnosťou