Jarda píše:
ondra258 píše:
Dobrý den,
prošel jsem si forum a na doplnění křemíku doporučujete bílý jíl. Jaký výrobek byste mi doporučil na orální doplnění ? Nerad bych experimentoval, raděj si připlatím.
A také co je důležité jak můžu křemík dlouhodobě doplňovat a hlavně udržovat ( jaké jsou ty nejlepší zdroje ve stravě na které je třeba nezapomínat ?)
Děkuji
Křemík dodají okurky, přeslička, cola de caballo, bílý jíl a křemelina. Vše se dá užívat orálně a dlouhodobě.
Okurky a veškerou zeleninu bych moc nedoporučoval,s vitamíny a minerály doplníte do těla také těžké kovy,a různé chemikálie a jedy z postřiků a prášků na hnojení , kdo si dnes pěstuje vlastní zeleninu , ten ví co jí ale když si zeleninu kupujete v obchodech tak 100 % si kupujete uměle vypěstovanou zeleninu , urychlenou různýma chemickýma přípravkama , hnojiva ,postřiky atd. spíš si tím uškodíte,.
Je to stejné jako se sportováním venku,zrovna dnes jsem viděl na chodníku podél cesty běhat místní fotbalisty , a říkal jsem si vy máte ale vypatlaný mozek , lidi tady topí uhlím a kaly a kdoví čím ještě, kotle na uhlí tu mají v každé chalupě a vy si tady vědomě ničíte zdraví , plíce,srdce,zanesené tepny jedem z ovzduší , no prostě zdravější je si v dnešní době zapálit cigaretu než sportovat venku a zato bych dal ruku do ohně,sice nekouřím,nikdy jsem nekouřil ani kopuřit nebudu , protože je to pí.....a ,ale tenhle názor zastávám.