O zdraví je třeba pečovat. Naše firma se zabývá výrobky z čisté přírody, které příjemně působí na Váš organismus.
Výrobky OKG jsou „vykrystalizováním“ a zároveň spojením moudrosti a tradic starých 5000 let s nejnovějšími vědeckými poznatky a nejmodernějšími technologiemi.
Výrobky OKG jsou na trhu již 12 let, jsou tedy důkladně prověřené časem i tisíci spokojených zákazníků. Výrobky jsou určeny na udržení rovnováhy organismu. Pokud byla tato rovnováha narušena, podporují její zlepšení. Příznivě ovlivňují funkce jednotlivých orgánů i systém
v těle a harmonizují celkový stav organismu.
Naše výrobky jsou vhodné na:
- posílení imunity Vašich dětí
- trávení, zdravé srdce a cévy
- ideální váhu (kilogramy navíc)
- na potíže se zažíváním
- vysoký tlak, cholesterol
- únavu
- klouby,pevné kosti
- na krásnou pleť, zdravou pokožku
- játra (vylučování)
- vysokou imunitu organismu
Pokud Vás naše výrobky zaujali a máte jakékoli dotazy, tak neváhejte a napište.
Něco málo od lidí, kteří užívají výrobky OKG:
- dítě mělo atopický ekzém a po dvou měsících byl ekzém pryč
- míval jsem astma, bolesti hlavy a trápila mě únava. Zhruba po dvou měsících užívání těchto výrobků je astma, bolest hlavy i únava pryč
- v září r.2000 se mi změnil život – rakovina - ledvina nefunkční, nádor vrostlý do slinivky. Nevzdala jsem to a začala používat doplňky stravy OKG. Dnes neberu žádné léky a jsem
v naprostém pořádku. Cítím se skvěle a plná energie.
- bolesti kloubů jsou pryč a nemusím si píchat injekce od bolesti
- přestal jsem mít problémy s vyprazdňováním a ustálil se mi krevní tlak
- syn kvůli nemocím zameškal ve škole mnoho hodin, tak jsem mu začala dávat doplňky stravy a imunita se mu posílila a je stále zdravý.
- uhodil jsem se do nohy a otevřel se mi starý zhojený bércový vřed. Rána se mi zanítila
a rozšířila. Masti ani léky nepomáhaly. Začal jsem používat gel OKG a po dvou měsících byla noha v pořádku.
PORADÍME VÁM A BUDETE SE CÍTIT BÁJEČNĚ!
http://www.okg-family.cz/