Pokud čekáme z nějakého společenského důvodu přejídání nevhodným jídlem, je velice vhodné podpořit organizmus větší dodávkou enzymů, které pomohou hlavně játrům a slinivce v jejich náročné práci. Díky enzymům z papáje, ananasu a červeného vína, tak máme mnohem snadnější trávení těžkého jídla, která by nám jinak mohlo působit nějaké zdravotní potíže. K tomu účelu se velice hodí celkem efektní a velice dobré
OVOCNÉ CHUŤOVKY• ananas, papája, hroznové víno, párátka•
Ananas nakrájíme na plátky zhruba půl centimetru silné. Z plátků pak vykrajujeme malými vykrajovátky na cukroví zvolené tvary. Papáju podélně rozkrojíme, nezbavujeme ji však slupky. Slupka je totiž to nejzdravější na papáje a navíc se její světle zelený odstín postará o chuťovky pestřeji barevné. Rovněž z papáji vykrajujeme různé tvary. Kuličky hroznového vína můžeme použít buď vcelku nebo – jsou-li hodně velké – je rozkrojit, jako jsme to udělali my. Pak už jen párátkem spojujeme vždy jeden tvar ananasový, jiný tvar z papáji a završíme vše kuličkou hroznového vína. Čím více barev se na párátku sejde, tím bude chuťovka vypadat efektněji.
Příloha:
Jednohubky 1.jpg [ 44.44 KiB | Zobrazeno 19898 krát ]
Příloha:
Jednohubky 2.jpg [ 26.72 KiB | Zobrazeno 19898 krát ]