scooors píše:
Ahojte, získali sme Divoký CORDYCEPS Sinensis pravý z Bhutánu, v sušenom stave
Nikde nevieme nájsť spôsob ako to pripraviť a nespackať to, keď to je veľmi vzácne, neradi by sme to pripravili zlým spôsobom.
ĎAKUJEME za odporúčanie.
S tím nemám nejmenší zkušenosti, ale předpokládám že na ruských a amerických stránkách o tom určitě informace budou, je až s podivem co všechno lidé ve světě zkoumají a jak ochotně sdílí své zkušenosti. Zde v Evropě jsme z tohoto pohledu v jakémsi informačním vakuu protože zatím jsme sdružení relativně bohatých států kde primárně v oboru zdraví těží farma mafie. Ta si vždy vylobuje zákazy a nařízení ve svůj prospěch viz třeba zákaz informací o bylinách a to teprve začínáme s cenzurou v jiných oblastech. Myslím že není potřeba chodit daleko do minulosti a příkladů proč se nyní děje to co se děje najdete dostatek. V zásadě pokud jakákoliv skupina uchopí moc kterou evidentně nezvládá musí nějak omezit dostupnost kritického myšlení, tak to bylo vždy a vždy to tak bude. Jediná cesta jak z toho ven je takovou skupinu co nejrychleji odstavit od moci a nasadit jinou která možná bude chvilku fungovat nicméně určitě ne dlouho. Patrně asi ani v naší slavné slavné EU nejde najít lidi v bonitních oborech a politice kteří prospěch veřejnosti postaví nad prospěch svůj a svého okolí. Já okamžitě jakmile mě nějaká oficiální instituce informuje že to co dělá je pro moje dobro neřeším nic jiného než hledám jak mě tím šířením dobra hodlá odrbat o peníze nebo svobody případně cokoliv jiného protože moje dobro určitě nikoho z mocipánů naprosto nezajímá.