mdavid626 píše:
Funguje MMS protokol 1000 s trojčátkem nebo je tam nejaká kontraindikace?
Funguje, ale nedoporocuje sa to. Dovodom je prilis velky napor na telo, a herxka hrozi lahsie. Uz samotna kura MMS moze vyvolat herxku, a to aj antiparazitalna kura. Ked ich skobinujes, logicky lahsie si vyvolas herxku.
Kedze vsak z rozkladajucich sa mrtvych parazitov sa mozu uvolnovat virusy, popripade zahnivat, nejake male davky MMS je dobre brat, ale moze to byt individualne ako aj davka. Minimalne 3x3 kvapky za den, pocas antiparazitalnej kury, moze byt propesne zobrat, tato davka prilis nezatazi telo, ale moze pomoct s mikroorganizmami ktore sa uvolnuju pri zabitych parazitoch v tele.
Trojcatko vsak nedoporucujem bez dynovych, lebo hrozi zamoranie parazitov do tela, ked su v creve vo vacsom mnozstve. Treba ich co najviac paralyzovat, a to MMS moze pomoct v ich likvidacii, ked zdrhnu do tela. Ja som preto za to, nedrazdit ich neodbornymi, neefektivnymi a slabymi kurami, ako Trojcatko (vynechat Oresak a Juglone, lebo ze vraj Lugol robi to iste (nerobi ani zdaleka)).
Dosledok je teda individualny - niekedy moze pomoct MMS 1000 protokol, niekedy polovicne davky z MMS 1000, ale niekedy si privodis herxku rychlejsie, a je to kontraproduktivne. O tom, ako to dopadne, vie len Pan Boh, neda sa to urcit nadialku. Takto je to u alternativnych postov casto, preto sa im klasicka medicina vyhyba, lebo nejdu standartizovat. Casto teda aj hrozia neziaduce ucinky, a naopak, niekedy to zas pomoze. Co dodat... snad len vela stastia, ked do toho ides, ale za mna, by som nedaval plnu MMS kuru, ale len nejake 3x4 kvapky na dezifekciu pocas parazitalky. A urcite dynove (plus piperazine ak sa ti podari nejak zohnat), kedze nevies, kolko ich mas v crevach. Trojatko ich moze z criev rozdrazdit a vypustit do tela, potom sa ich zbavuje paradoxne este tazsie, nez ked boli v creve.