Denny píše:
Když jsme u té Hcl kyseliny, podle doporučení jsem ji místo 2 ccm před, během a po jídle bral asi 3 x 6ccm, ,,zvedl" jsem také hořčík na 10g denně. Hned první den večer nastaly silné bolesti kloubů, zad a píchání v ,,mezižeberní" jamce (slinivka?), bolesti štítné žlázy, zduření uzlin, bolest v krku, bolest uší a po zalehnutí ucpaný nos (což jsem rychle vyřešil KS) . V noci jsem téměř nespal. Druhý den mi bylo neustále chladno, i když jsem byl oblečený jako na severní točnu. Cítil jsem se špatně, velmi bolavě a unaveně. Musel jsem zpátky do postele. Teplota normální 36,5 a přesto jsem se neuměl zahřát ani pod dvěma peřinami. Celý den jsem bral Hcl stejně jako ten předešlý. Večer byla teplota 37,8 píchání v ,,jamce" intenzivnější, bolesti zhruba stejné. Spal jsem jakž-takž a při tom přemýšlel, kde se stala chyba. Podezírám právě Hcl a příliš vysoké dávky (celkem 3 velké panáky/den/3,5%Hcl)
Dnes po ránu jsem testoval přítomnost candidy ve slině - během těch 2 dní byla asi vybitá, jelikož slina zůstala neporušená, celistvá na hladině. Ty dva dny před, se ze sliny táhl ohromný trychtýř ke dnu sklenice.
Přesto jsem dnes ke snídani dal již jen 1 x 2ccm Hcl a ke každému dalšímu jídlu to hodlám brát stejně. Snad mě ty bolesti a píchání přejde, stále totiž přetrvávají i kyž jsou již menší.
Já jenom zírám, píšu tady někde o tom, že kyselina chlorovodíková se má chlastat jako fernet po panákách? Vždycky říkám opatrně a pomalu navyšovat. Těm kvasinkám se nedivím, to množství by zabilo i slona a nepovažuji to zrovna za moc rozumné počínání. Já mám sice vyzkoušeno podobné větší množství, ale každý nemusí reagovat stejně. Jeden můj pacient tam dokonce šlehnul naráz decku, ale to jsem mu také nepochválil, nicméně se mu nic nedělo. Tělo se s tím pravděpodobně vypořádá, ale asi bych to neopakoval, všude tady nabádám k používání zdravého rozumu a toto je už dost mimo. Chvilku to vynech zcela a potom rozumně navyšovat, tak aby tělo normálně fungovalo, nesnaž se pořád o nějaké rekordy, to nikam nevede.